FREE_USER Opublikowano 14 Października 2003 Zgłoś Opublikowano 14 Października 2003 Czy norton 2002 ulega jakiemus przedawnieniu tyak jak to jest w wersji 2003 Prosze tylko pewniaki Jak ktos wie to niech pisze P.S czy jest wogle prowadzone do niej wsparcie Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sir_Yaro Opublikowano 14 Października 2003 Zgłoś Opublikowano 14 Października 2003 A to 2003 ulega jakiejs kas(tr)acji???? Ale idiotyzm... chyba sie pozegnam z tym a-virem. A tak w kwestii twojej odpowiedzi - Nie, 2002 nie ulega zadnym glupim efektom czasowym (przynajmniej mi przez bite 1,5 roku nie ulegl) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SGJ Opublikowano 14 Października 2003 Zgłoś Opublikowano 14 Października 2003 Nie zauważyłem żeby żadna wersja NAV ulegała jakiemuś przedawnieniu. Chyba że chodzi o usługe subskrypcji która działa przez rok od instalacji NAV. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
merlin Opublikowano 14 Października 2003 Zgłoś Opublikowano 14 Października 2003 Dokładnie coś takiego: Your Norton AntiVirus trialware has expired trochę dziwne. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
FREE_USER Opublikowano 14 Października 2003 Zgłoś Opublikowano 14 Października 2003 No to jak to dokładnie jest subskrypcja na 1 rok tak a potem co ? tzeba nową kupic ? Chodzi o wersję na pełnym legalu bez cracków lewych seriali itp ... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
reed Opublikowano 14 Października 2003 Zgłoś Opublikowano 14 Października 2003 No to jak to dokładnie jest subskrypcja na 1 rok tak a potem co ? tzeba nową kupic ? Chodzi o wersję na pełnym legalu bez cracków lewych seriali itp ... Tak, trzeba co rok nowa kupic. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SGJ Opublikowano 14 Października 2003 Zgłoś Opublikowano 14 Października 2003 Gdy skończy sie subskrypcja mozna zainstalować ponownie nav, ale mi sie jeszcze nigdy nie skończyła bo najdłużej system miałem zainstalowany 4 miesiące. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sir_Yaro Opublikowano 14 Października 2003 Zgłoś Opublikowano 14 Października 2003 Dokładnie coś takiego: Your Norton AntiVirus trialware has expired trochę dziwne. Trial to trial, a mowimy chyba o full wersji... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...