Panek Opublikowano 14 Października 2003 Zgłoś Opublikowano 14 Października 2003 Zastanawialem sie czy nie zamienic plyt jak w temacie. Z tego co wiem to lepsze wyniki osiagnolbym na tej drugiej plycie, ale czy az tak duza byla by to roznica zeby sie zamieniac. Jak kupowalem plytke to braklo mi troche kasy i wybralem to z grafa zintegrowana (teraz mam radka 9100) wiec jest mi nie potrzebna. Nie chce byc na tej zamianie do przodu z kasa tyle tylko zebym mogl wymienic pamieci 333 na 400 (teraz zadna roznica). Plyta jest na gwarancji i zalezy mi na tym zeby wymienic ja 1 do 1 czyli najlepiej za moja odrazu dostac ta druuga? Da sie to zalatwic w jakims sklepie? (Gdansk) Dzieki za pomoc. Ps. Sorki troche sie rozpisalem. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JerzyR Opublikowano 14 Października 2003 Zgłoś Opublikowano 14 Października 2003 jak chcesz to kup sobie nowiutką w promocji za jedyne 319 zl /do konca tygodnia/ a starą sprzedaj JerzyR Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
grzesiekf Opublikowano 14 Października 2003 Zgłoś Opublikowano 14 Października 2003 A gdzie można kupić taką płytę za 319 zł?? bo za taką cenę to idę od razu do sklepu tylko gdzie ?? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Uneek Eth Opublikowano 15 Października 2003 Zgłoś Opublikowano 15 Października 2003 A gdzie można kupić taką płytę za 319 zł?? bo za taką cenę to idę od razu do sklepu tylko gdzie ?? OTO PROMOCJA z Wrocławia: http://www.proline.com.pl/shop.php Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...