Janusz_K Opublikowano 14 Października 2003 Zgłoś Opublikowano 14 Października 2003 Siemka. Chcialbym ustawic fsb na 200 ale podobno z ta plytka sa problemy z dzielnikiem. czy da sie jakos to sprawdzic ?? czy lepiej nic nie przestawiac ?? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tomasir Opublikowano 14 Października 2003 Zgłoś Opublikowano 14 Października 2003 Będzie dzielnik 5 bo innego byś nie może (a w zasadzie nie powinno). Na żaden inny nie powinieneś liczyć, bowiem jak dobrze pamietam ta płytka ma automatycznie włączane dzielniki... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Janusz_K Opublikowano 14 Października 2003 Zgłoś Opublikowano 14 Października 2003 to co lepiej dac: 1) fsb=200, mnoznik 11 co razem daje mi Athlona 2200+ 2) fsb=166, mniznik 12.5 co razem daje Athlona 2600+ pamieci mam Twin mosy 400 ale plyta daje tylko 333. mozliwosc 1 czy 2 ?? i czy dysk i cala reszta sprzetu wytrzyma to ?? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tomasir Opublikowano 14 Października 2003 Zgłoś Opublikowano 14 Października 2003 Oczywiście że fsb 200 lepiej. A to że płyta niby obsługuje tylko 33 to w czym problem. Podkręcasz synchronicznie i jak wszystko wytrzyma będziesz miał pamięci działające jako ddr400 pomimo iż płyta obsługuje tylko ddr333... A czy reszta wytrzyma to po prostu nie wiem. To Twój sprzęt. Kręć powoli od ~180 w górę. Jak zacznie sie coś powoli sypać (np. kłopoty z rejestrem) to będziesz wiedział iż 200 to tylko marzenia (albo i nie)... U mnie podobnia jak u CIebie było i 201 chodzi bez zająknięcia. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Janusz_K Opublikowano 14 Października 2003 Zgłoś Opublikowano 14 Października 2003 wczesniej uruchamialem na 200 i chulalo bez problemow tylko nie wiedzialem czy cos moze nie padnie. ale jezeli ma byc ok to zaraz bedzie zmiana :) Dzieki wielkie za pomoc Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Chaos Opublikowano 14 Października 2003 Zgłoś Opublikowano 14 Października 2003 a bierzesz pod uwage ze bedziesz mial przy fsb 200 agp na 80 a pci na 40 ?? za mile to to nie jest szanuj dysk swój kolego :D!! Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...