lopik_ Opublikowano 14 Października 2003 Zgłoś Opublikowano 14 Października 2003 Witam wszystkich, jeżeli taki temat już był to <b>PRZEPRASZAM</b> i prosze o linka do niego. Postanowiłem przeżucić się na programy <b>Free</b> i w związku z tym poszukuje najlepszych programów tylko i wyłącznie <b>Freeware:</b> - do kompresowania plików (żeby miał możliwość kompresji ZIP i RAR) - do ściągania plików z netu - do oglądania filmów - do FTP - do pożądków w XP no narazie tyle jak coś sobie przypomnę to dam znać a i jeszcze jedno jeżeli na płycie dołączonej do jakiejś gazety np. CHIP ,ENTER itp. jest program w pełnej wersji to można z niego legalnie korzystać ??? Za wszystko wielkie dzięki POZDRAWIAM ŁUKASZ Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rider Opublikowano 14 Października 2003 Zgłoś Opublikowano 14 Października 2003 Kompresja - QuickZip Filmy - Bestplayer A zreszta propnuje przeszukac sourceforge.net Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
reed Opublikowano 14 Października 2003 Zgłoś Opublikowano 14 Października 2003 Witam wszystkich, jeżeli taki temat już był to <b>PRZEPRASZAM</b> i prosze o linka do niego. Postanowiłem przeżucić się na programy <b>Free</b> i w związku z tym poszukuje najlepszych programów tylko i wyłącznie <b>Freeware:</b> - do kompresowania plików (żeby miał możliwość kompresji ZIP i RAR) - do ściągania plików z netu - do oglądania filmów - do FTP - do pożądków w XP no narazie tyle jak coś sobie przypomnę to dam znać a i jeszcze jedno jeżeli na płycie dołączonej do jakiejś gazety np. CHIP ,ENTER itp. jest program w pełnej wersji to można z niego legalnie korzystać ??? Za wszystko wielkie dzięki POZDRAWIAM ŁUKASZ Prosze, powinienes cos sobie wybrac : http://forum.infojama.pl/viewtopic.php?t=19215 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SGJ Opublikowano 14 Października 2003 Zgłoś Opublikowano 14 Października 2003 a i jeszcze jedno jeżeli na płycie dołączonej do jakiejś gazety np. CHIP ,ENTER itp. jest program w pełnej wersji to można z niego legalnie korzystać ??? Jeżeli posiadasz płyte i dany numer gazety to można legalnie korzystać Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
reed Opublikowano 14 Października 2003 Zgłoś Opublikowano 14 Października 2003 a i jeszcze jedno jeżeli na płycie dołączonej do jakiejś gazety np. CHIP ,ENTER itp. jest program w pełnej wersji to można z niego legalnie korzystać ??? Jeżeli posiadasz płyte i dany numer gazety to można legalnie korzystać Z malym zastrzezeniem, w 99% wypadkow mozna, ale tylko do uzytku domowego, nie mozna na tym zarabiac. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SuChyY Opublikowano 14 Października 2003 Zgłoś Opublikowano 14 Października 2003 Linux Rocky Linux ;] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Michał1 Opublikowano 14 Października 2003 Zgłoś Opublikowano 14 Października 2003 na www.darmowy.net jest duzo linkow do stron z darmowymi programami, dodatkami, cos na pewno znjadziesz... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
stiff75 Opublikowano 14 Października 2003 Zgłoś Opublikowano 14 Października 2003 http://forum.purepc.pl/viewtopic.php?t=417...hlight=freeware do mojej wypowiedzi moge dodac AbiWord.. prosty edytor tekstu Sygate personal firewall Quintessential player --> audio miranda --> komunikator Spybot - Search & Destroy Firebird --> www Thunderbird --> grupy dyskusyjne, poczta X-czat --> irc Zipgenius, Iceows --> kompresja cdindex copy handler WindowsUptime Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
reed Opublikowano 15 Października 2003 Zgłoś Opublikowano 15 Października 2003 Mam pytanie i prosbe zarazem, czy ktos moglby sie poswiecic i zebrac wszystkie dostepne (przesadzilem, wiem ;) ) linki do programow freeware'owych ? Przykleiloby sie taki temat, bylby bardzo pomocny wielu userom. Z gory dziekuje za zainteresowanie. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
stiff75 Opublikowano 15 Października 2003 Zgłoś Opublikowano 15 Października 2003 sprobuje do tego to co uzywam dokleic adresy... i nieuzywam, a mam w swoich zbiorach ulubionych Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Agooshia Opublikowano 15 Października 2003 Zgłoś Opublikowano 15 Października 2003 stefe - jak uzywasz tego thunderbirda to juz jest jakas w miare stabilna wersja? Bo ja mialam do niedawna ale zarobaczona byla strasznie i czesto jakies bledy mi wyskakiwaly, poczta ginela itp. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
reyden Opublikowano 15 Października 2003 Zgłoś Opublikowano 15 Października 2003 - do ściągania plików z netuFlashGet - do oglądania filmówSubeditplayer , Allplaeyer , Vplayer - do FTP Server : ? Klijent : Smart FTP - do pożądków w XP ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RS Opublikowano 15 Października 2003 Zgłoś Opublikowano 15 Października 2003 jak ktos zbierze nazwy programów to podejme sie szukania i podam linki Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
stiff75 Opublikowano 15 Października 2003 Zgłoś Opublikowano 15 Października 2003 gotowe... mam nadzieje, ze o cos takiego chodzilo. ;-) http://forum.purepc.pl/viewtopic.php?p=568556#568556 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
stiff75 Opublikowano 15 Października 2003 Zgłoś Opublikowano 15 Października 2003 stefe - jak uzywasz tego thunderbirda to juz jest jakas w miare stabilna wersja? Bo ja mialam do niedawna ale zarobaczona byla strasznie i czesto jakies bledy mi wyskakiwaly, poczta ginela itp. uzywam wersji 0.2 z polskim interfejsem i instalatorem... nigdy nie wywalalo mi zadnych bledow... ale uzywam go glownie do grup dyskusyjnych Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
reed Opublikowano 15 Października 2003 Zgłoś Opublikowano 15 Października 2003 gotowe... mam nadzieje, ze o cos takiego chodzilo. ;-)http://forum.purepc.pl/viewtopic.php?p=568556#568556 Dziekuje Ci stefe w imieniu swoim i innych userow. Mam nadzieje a wrecz pewnosc ze wielu z nas ten temat bedzie bardzo przydatny :) Wykonales kawal dobrej roboty 8) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lopik_ Opublikowano 15 Października 2003 Zgłoś Opublikowano 15 Października 2003 Mam pytanie i prosbe zarazem, czy ktos moglby sie poswiecic i zebrac wszystkie dostepne (przesadzilem, wiem ;) ) linki do programow freeware'owych ? Przykleiloby sie taki temat, bylby bardzo pomocny wielu userom. Z gory dziekuje za zainteresowanie. jestem za przyklejeniem tego :D :D :D 8) 8) topiku będą tu odpowiedniki freewarowe programów shareware Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RS Opublikowano 15 Października 2003 Zgłoś Opublikowano 15 Października 2003 Stefe - RESPECT ....... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
reed Opublikowano 15 Października 2003 Zgłoś Opublikowano 15 Października 2003 Mam pytanie i prosbe zarazem, czy ktos moglby sie poswiecic i zebrac wszystkie dostepne (przesadzilem, wiem ;) ) linki do programow freeware'owych ? Przykleiloby sie taki temat, bylby bardzo pomocny wielu userom. Z gory dziekuje za zainteresowanie. jestem za przyklejeniem tego :D :D :D 8) 8) topiku będą tu odpowiedniki freewarowe programów shareware Rocky, nie zauwazyles ze juz jest przyklejony ? Ten topic powstawal wlasnie w takim celu :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lopik_ Opublikowano 16 Października 2003 Zgłoś Opublikowano 16 Października 2003 Mam pytanie i prosbe zarazem, czy ktos moglby sie poswiecic i zebrac wszystkie dostepne (przesadzilem, wiem ;) ) linki do programow freeware'owych ? Przykleiloby sie taki temat, bylby bardzo pomocny wielu userom. Z gory dziekuje za zainteresowanie. jestem za przyklejeniem tego :D :D :D 8) 8) topiku będą tu odpowiedniki freewarowe programów shareware Rocky, nie zauwazyles ze juz jest przyklejony ? Ten topic powstawal wlasnie w takim celu :) ups :oops: :oops: :oops: sory PS. myślałem o swoim topiku :wink: :wink: :wink: :wink: 8) 8) :lol: :lol: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rocky Opublikowano 17 Października 2003 Zgłoś Opublikowano 17 Października 2003 Rocky Uczestnik Dołączył: 09 Gru 2002 Miejscowość: Malmö Rocky998 Uczestnik Dołączył: 08 Mar 2003 Nie podoba mi sie ta zbieznosc nickow :/ Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lopik_ Opublikowano 25 Października 2003 Zgłoś Opublikowano 25 Października 2003 darmowy FREEWARE progs do kompresji żeby kompresował rarem i zipem zna ktoś ?????? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bic Opublikowano 27 Października 2003 Zgłoś Opublikowano 27 Października 2003 kompajn dobry w stylu MSOffice to OpenOffice(sam uzywam) takie same mocliwosci jednak bez baz danych Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
nem Opublikowano 28 Października 2003 Zgłoś Opublikowano 28 Października 2003 Swoją drogą, ciekawostka. Kiedyś, aby dostać piracką aplikację, trzeba było dobrze się na giełdzie pirata naszukać, dać mu 40 złotych i miało się na przykład Worda 5.0. Teraz, kiedy "piracenie" jest znacznie łatwiejsze, coraz więcej osób przesiada się na legalne oprogramowanie. Cieszy mnie to :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
reed Opublikowano 28 Października 2003 Zgłoś Opublikowano 28 Października 2003 darmowy FREEWARE progs do kompresji żeby kompresował rarem i zipem zna ktoś ?????? Tutaj sprawdzales ?? http://forum.purepc.pl/viewtopic.php?t=47576 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
-Sid-The-Rat=> Opublikowano 28 Października 2003 Zgłoś Opublikowano 28 Października 2003 rar jest standardem komercyjnym i zamknietym - darmowe sa tylko dekompresory - kompresor musisz albo kupic (dobrze) albo ukrasc (zle) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SGJ Opublikowano 29 Października 2003 Zgłoś Opublikowano 29 Października 2003 rar jest standardem komercyjnym i zamknietym - darmowe sa tylko dekompresory - kompresor musisz albo kupic (dobrze) albo ukrasc (zle)Mozna jeszcze nagiąć prawo(co jakiś czas instalować na nowo)i korzystać cały czas z triala. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
stiff75 Opublikowano 29 Października 2003 Zgłoś Opublikowano 29 Października 2003 watpie, ze to naginanie prawa Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...