arczowsky Opublikowano 14 Października 2003 Zgłoś Opublikowano 14 Października 2003 Witam, od pewnego czasu dręczy mnie jedna rzecz :) mam sprzęt taki jak w podpisie, wszystko elegancko podkręcone (eleganco dla mnie może dla innych nie :D) ale chciałbym zobaczyć jakie mam temperaturki CPU, obroty wiatraczka a tu niestety nie moge :( , ani z poziomu bios'u ani np. przez MBM 5. Nie stwarzałbym tego tematu gdybym wiedział że np. moja Mobo nie ma czujników. Ale mając manuala od płyty w rączkach widzę że tam w opcjach biosu jest kontrolowanie temperatur :[. Mam najnowszego biosa w wersji 1.8. proszę o pomoc i z góry dziękuję za podpowiedzi, pozdro Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Souler Opublikowano 14 Października 2003 Zgłoś Opublikowano 14 Października 2003 masz wersje plyty bez czujnikow i proste. albo moze masz mozliwosc podlaczenia czujnika na "sledziu",ale samego czujnika juz nie mas. ja tak mam na abitku,ale mi sie termistor rozpadl w lapach :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
AsTeX Opublikowano 17 Października 2003 Zgłoś Opublikowano 17 Października 2003 no ja tak mam na moim .... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...