Gość Opublikowano 14 Października 2003 Zgłoś Opublikowano 14 Października 2003 ... który umożliwa przesyłanie plików z kompa na kompa przez net coś jak p2p tylko że takie inwidualne dla wybranych userów a nie dla wszystkich, chyba rozumiecie mnie prawda??? bardzo prosze o pomoc. P.S. e-mail nie wchodzi w gre. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
reed Opublikowano 14 Października 2003 Zgłoś Opublikowano 14 Października 2003 NetMeeting ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 14 Października 2003 Zgłoś Opublikowano 14 Października 2003 a coś bardziej prostego bez żadnych wodotrysków i nie od M$ aktualizacja: mam inne pytanie czy kazie jest opcja która sprawia że user może udostepniać plik jednej wybranej osobie??? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Vadeer Opublikowano 14 Października 2003 Zgłoś Opublikowano 14 Października 2003 hym ja sie tam nie znam ale zwykly get right by chyba wystarczyl tylko kompy musza byc zabezpieczone. a nie mozesz skorzystac z edysku? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Włodi Opublikowano 14 Października 2003 Zgłoś Opublikowano 14 Października 2003 Sprubuj zadać to samo pytanie na www.haker.com.pl. :idea: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
makakus Opublikowano 14 Października 2003 Zgłoś Opublikowano 14 Października 2003 FTP/ prosty server WWW, Xitami naprzykład.... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Michał1 Opublikowano 14 Października 2003 Zgłoś Opublikowano 14 Października 2003 ale jeśli te 2 osoby przez np. gg nie bedą mogły przesłać pliku to inne programy tez nie pomogą, chyba że serwer FTP, ale do tego trzeba mieć publiczne IP albo port przekierowany Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...