Azazel Opublikowano 14 Października 2003 Zgłoś Opublikowano 14 Października 2003 Jesli moglby ktos mi napisac i podac namiary do firmy ktora sprzedaje specjalne karty graficzne do plazm. Jest to bardzo potrzebne. Niestety przeszukalem wiekszosc polskich sklepow i nic. Karte mozna dopiero sciagnac z niemiec. Nazwa karty to ImagineGraphics GC-K2A-64 a tutaj link do niej. Jak ktos moglby mi pomoc bylbym wdzieczny. http://www.imaginegraphics.co.uk/products/...ixelperfect.htm Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
paprotek Opublikowano 14 Października 2003 Zgłoś Opublikowano 14 Października 2003 nie no watpie zebys taka znalazl w Polsce karte :( niestety mamy tak maly rynek ze jak cos nie jest w powszechnym uzytku (tak jak ta karta) to trudno to dostac... ja bym sie zainteresowal jak sciagnac ta co podales z niemiec :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Azazel Opublikowano 14 Października 2003 Zgłoś Opublikowano 14 Października 2003 tak tez myslalem.. ech juz napisalem do tych panow ze 3 maile i nie odpowiadaja.. moze jednak ktos kiedys takie cos widzial w jakims sklepie?? help? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kap00ch Opublikowano 14 Października 2003 Zgłoś Opublikowano 14 Października 2003 eee nie kapuje w czym ty masz rpoblem:) po co ci ta karta?? przeciez kazda plazma ma wejscie vga lub dvi a na dodatek kazda karta graf obsluzy plazme:) wystarczy tylko np power strip zeby dobra odpowiednia rozdzialke i juz...sam uzywam GeForca 1 DDR z Panasonic TH-42PWD3 czyli plazma jakby co i jest git:) CoD na 42 calach to jest TO :D tak wiec nie rozumiem twojego problemu... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Azazel Opublikowano 14 Października 2003 Zgłoś Opublikowano 14 Października 2003 problem w tym ze mamy plazme pioneera i jak podlaczam jak mowisz pierwsza lepsza nowsza karte to nie caly obraz zostaje wykorzystany do wyswietlenia. Albo jak jest to jest nierowny rozciagniety i tym samym brzydki itp. itd. Ta karta potrafi rozlozyc odpowiednio obraz zeby nie bylo zadnych rozciagniec i wszystko bylo cacy. Poprostu jest to specjalna karta do plazmy. ktora obsluguje sama w sobie formaty 16:9 , 16:10 , 2:1. Jak recznie dostroje powerstripem to obraz jest rozciagniety i tym samym zbytnio nie nadaje sie do pracy. Nie wiem czy to wina samej plazmy ale wiem napewno ze ta karta pozwoli na komfortowa prace na plazmie bez zadnych pixeli kresek w poziomie itp. Ktos cos wie ktos slyszal gdzie mozna dostac w Polsce???:) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...