reed Opublikowano 13 Kwietnia 2002 Zgłoś Opublikowano 13 Kwietnia 2002 Paletalem sie po Allegro i oto co znalazlem :arrow: zobacz ! nie jest to reklama, ja tego nie sprzedaje, ani nie znam sprzedajacego. Tak tylko zapodalem link :? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 13 Kwietnia 2002 Zgłoś Opublikowano 13 Kwietnia 2002 ciekawe jaka bedzie cena ostateczna , pewnie tanio bo ludzicha sie nie znaja. Ja mam moj WB frezowany za friko. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
reed Opublikowano 13 Kwietnia 2002 Zgłoś Opublikowano 13 Kwietnia 2002 ciekawe jaka bedzie cena ostateczna , pewnie tanio bo ludzicha sie nie znaja. Ja mam moj WB frezowany za friko.jak wiecej ludzikow z Tweaka tam zagladnie to moze bedzie drozej, ale dziwnie jakos te zalepione dziorki wygladaja ? :? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bruce Opublikowano 13 Kwietnia 2002 Zgłoś Opublikowano 13 Kwietnia 2002 blok jest ok-zwlaszcza dla mnie, bo wlot/wylot u gory Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
reed Opublikowano 13 Kwietnia 2002 Zgłoś Opublikowano 13 Kwietnia 2002 blok jest ok-zwlaszcza dla mnie, bo wlot/wylot u gory nie chodzi mi o wlot/wylot ! chodzi mi o te dziurki na bokach :?: on go wiercil i potem zalepil konce, zamiast frezowac :?: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...