postal1 Opublikowano 14 Października 2003 Zgłoś Opublikowano 14 Października 2003 znalazł ktoś w necie zdjęcia z imprezy w instytucie która była ostatnio? nie chodzi mi o wypowiedzi typu : "wejdź na www.clubbing.pl - tam pewnie są" tylko o takie : "tak - znalazłem je na xxx.xxxx.xxx." z góry dziękuje za odpowiedzi i jeśli ktoś chce to znalazłem pare na clubbing.of.pl ale to zdecydowanie za mało i poszukuje więcej ! big thx UPDATE : no nikt kurcze ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
FumFel_20 Opublikowano 15 Października 2003 Zgłoś Opublikowano 15 Października 2003 hmm tez szukałem ale tylko na clubbing.of.pl a tam jest ich tylko chyba 64.Odkorz ja nie byłen niestety tam ale kumpel był i chciał żebym mu je sćiagnoł Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
postal1 Opublikowano 15 Października 2003 Zgłoś Opublikowano 15 Października 2003 to samo u mnie :] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...