KRECIO Opublikowano 11 Lipca 2002 Zgłoś Opublikowano 11 Lipca 2002 Czy ma ktos moze ta wersje Sandry????bo w sieci nigdzie nie moge znalesc do sciagniecia...sa tylko wersje standart...jak ktos ma tio niech wysle mi na maila albo zapoda linka :) Z gory DZIEKI! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ssound Opublikowano 11 Lipca 2002 Zgłoś Opublikowano 11 Lipca 2002 Zapodam linka http://www.kazaalite.com/ Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KRECIO Opublikowano 12 Lipca 2002 Zgłoś Opublikowano 12 Lipca 2002 Dzieki za pomoc :lol: :lol: Nio ale gdzie tam jest ta Sandra bo ja nie moge znalesc!!!!!????? :twisted: :roll: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KRECIO Opublikowano 12 Lipca 2002 Zgłoś Opublikowano 12 Lipca 2002 Acha i jeszcze jedno pytanko... Czy mozna sprawdzic ilu bitowe sa pamieci na karcie grafiki ta Sandra....bo slyszalem ze wersja Pro mozna? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
2pac Opublikowano 12 Lipca 2002 Zgłoś Opublikowano 12 Lipca 2002 Dzieki za pomoc :lol: :lol: Nio ale gdzie tam jest ta Sandra bo ja nie moge znalesc!!!!!????? :twisted: :roll: podal ci linka do programu ktorym mozesz znalesc ta wersje 8) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KRECIO Opublikowano 12 Lipca 2002 Zgłoś Opublikowano 12 Lipca 2002 Nie dzieki juz sciagnolem :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...