LZIggy Opublikowano 14 Października 2003 Zgłoś Opublikowano 14 Października 2003 wszystko pieknie i ladnie tylko o ile bedzie wydajniejszy od starego cfd?? 1 st ? :P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
StePan Opublikowano 14 Października 2003 Zgłoś Opublikowano 14 Października 2003 8O miodek :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Popixs Opublikowano 14 Października 2003 Zgłoś Opublikowano 14 Października 2003 wawelski- wtedy stracilibysmy po czesci korzysci jakie daje uderzenie wody bezposrednio nad rdzeniem, kombinowalismy juz z tym oraz z wycieciem przez srodek rowka na 3/4 wysokosci finow i jedno i drugie okazalo sie niefektywne. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Junior Opublikowano 14 Października 2003 Zgłoś Opublikowano 14 Października 2003 Popixs Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Witchhunter Opublikowano 14 Października 2003 Zgłoś Opublikowano 14 Października 2003 wszystko pieknie i ladnie tylko o ile bedzie wydajniejszy od starego cfd?? 1 st ? :P HA! zeby chociaz tyle :P widzisz, to nie jest NOWA lepsza konstrukcja tylko stara zoptymalizowana, jak sama nazwa wskazuje nowa rewizja starego bloczku :P zreszta, walory nie sa tylko wydajnosciowe :lol: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
muzycom Opublikowano 14 Października 2003 Zgłoś Opublikowano 14 Października 2003 Bloczek wygląda miodzio... Dopieszczony maxymalnie. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zari Opublikowano 15 Października 2003 Zgłoś Opublikowano 15 Października 2003 nice nice. byle tyle cena mnie nie odstraszyła bo sie szykuje do zakupu Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
arthx Opublikowano 15 Października 2003 Zgłoś Opublikowano 15 Października 2003 Nie będąc gołosłownym przejdę do dokumentacji, przygotujcie podpórki do szczęk. niestety nie mialem podporki do szczeki i do tej pory nie moge tej swojej szczeki znalezc :) arthx Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Niemiec Opublikowano 15 Października 2003 Zgłoś Opublikowano 15 Października 2003 a mi sie nie podoba, bo wczoraj uwalilem swojego geforce i mi go na gware nie przyjeli, i nie bede mial kasy na bloczek. A tak serio to fuper wyglada, gratulacje. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krzaq Opublikowano 15 Października 2003 Zgłoś Opublikowano 15 Października 2003 bedzie sobie mozna wybrac rodzaj zlaczek?:) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Witchhunter Opublikowano 15 Października 2003 Zgłoś Opublikowano 15 Października 2003 prawie wszystko bedzie mozna Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
_Vip_ Opublikowano 15 Października 2003 Zgłoś Opublikowano 15 Października 2003 wszystko pieknie cacy ladnie ,ale co z ta zapinka dla plyt bez otworow :?: na gumce z majtek raczej sie nie utrzymie :wink: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
NaYReL Opublikowano 15 Października 2003 Zgłoś Opublikowano 15 Października 2003 wszystko pieknie cacy ladnie ,ale co z ta zapinka dla plyt bez otworow :?: na gumce z majtek raczej sie nie utrzymie :wink: Ach ten Soltek ;P Tak OT. To czy ktoś ma linki do jakiś dobrych, rzeczowych opisów i FAQów o montowaniu WC, takich od podstaw dla laika :lol: ?? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
muzycom Opublikowano 15 Października 2003 Zgłoś Opublikowano 15 Października 2003 Sie ludziska dziwili po co mi płyta z otworami ???? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
_Vip_ Opublikowano 15 Października 2003 Zgłoś Opublikowano 15 Października 2003 Sie ludziska dziwili po co mi płyta z otworami ???? dobra juz sie dowartosciowales...teraz na temat prosze Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
muzycom Opublikowano 15 Października 2003 Zgłoś Opublikowano 15 Października 2003 zrobią ci tą zapinke zrobią... :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Popixs Opublikowano 15 Października 2003 Zgłoś Opublikowano 15 Października 2003 zapinka bedzie, mamy juz gotowy projekt, teraz szukamy wykonawcy Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LZIggy Opublikowano 15 Października 2003 Zgłoś Opublikowano 15 Października 2003 hm, testujac bloki na waszym stanowisku mozna by takze potestowac rev.1 cfd rozszerzajac sprayer z 4 mm do 6 mm, ciekawe czy to wplynie na wyniki, bo taka przerobke wiekszosc obecnych ludzi pozsiadajaych cfd by moglo sobie zrobic ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
un_ix Opublikowano 15 Października 2003 Zgłoś Opublikowano 15 Października 2003 :arrow: nie no, nie mam pytan... po raz kolejny wszystko cudnie wyglada. trzymajcie tak dalej :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Luizyt Opublikowano 15 Października 2003 Zgłoś Opublikowano 15 Października 2003 -Kalibracja do Socket 7- jak ostatnio odkryliśmy rdzeń procesora osadzonego w socket 7 nie leży idealnie na środku miedzy otworami w płycie... Gdybyście czytali dokładniej forum np. temat, w którym przedstawiałem swój blok wiedzielibyście o tym fancie juz dawno. :!: Nie chce robic wam wyrzutów z tego powodu, ale troche mnie zaskoczył ten tekst. Co do bloku - bardzo, ale to bardzo ładne wykonanie, dopieszczone i wogóle - czekamy na testy :D UPDATE - ile mm jest to przesunięcie otworów względem rdzenia :?: Grzechu nie wiem kto Ci powiedział ze jest jakies przesuniecie... :) ale myslałem ze jest wieksze (~4-5mm) Witchhunter próbowaliscie moze zmatowic te diody papierem sciernym?? nie weim czy nie bedzie moze lepiej, ale to trzeba sprawdzic. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hausner Opublikowano 15 Października 2003 Zgłoś Opublikowano 15 Października 2003 dobrze że poczekałem z zakupem waszego bloku 8) czekam na otwarcie sklepu :twisted: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sliver Opublikowano 15 Października 2003 Zgłoś Opublikowano 15 Października 2003 dobrze że poczekałem z zakupem waszego bloku 8) czekam na otwarcie sklepu :twisted: to nie jest jeszcze otwarty?? :arrow: http://www.overcooled.com/ :wink: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Witchhunter Opublikowano 15 Października 2003 Zgłoś Opublikowano 15 Października 2003 Luizyt Co do przesuniecie, to jest niestety, 1.25mm. Co do matowienia, to w sumie nic nie uzyskamy, bo i tak otwor w ktorym jest dioda jest matowy (jak wypolerowac dziur 5mm na blysk oto jest pytanie?), wiec juz na nim sie zalamuje swiatlo... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Popixs Opublikowano 15 Października 2003 Zgłoś Opublikowano 15 Października 2003 ubiegniecie mnie o godzine - niezly wynik ;p w kazdym badz razie witamy w sklepie, zaraz bedzie gotowy Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rout Opublikowano 15 Października 2003 Zgłoś Opublikowano 15 Października 2003 nooo , b.ladna stronka. profesjonalna przede wszystkim:P szkoda ze narazie taki maly wybor jest ale mysle ze z czasem sie powiekszy. btw ten drugi blok ma podswietlenie? bo nie zauwazylem.. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Popixs Opublikowano 15 Października 2003 Zgłoś Opublikowano 15 Października 2003 ciesze sie, oczywiscie nie poprzestaniemy na tym, le nie pokazujemy bloczkow ktore jeszcze nie sa gotowe do sprzedazy Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RaVeN155 Opublikowano 15 Października 2003 Zgłoś Opublikowano 15 Października 2003 miooodzio!!! Bron sie danger-den ;) Co do bloczku budzetowego to mozna wybrac budzetowe ;) zlaczki? nie moge sie na ten rezerwuar napatrzec, tylko termometr do srodka wstawic i podswietlic :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Popixs Opublikowano 15 Października 2003 Zgłoś Opublikowano 15 Października 2003 zajebista oferta bloczkow nieeee? ;) ogromna! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
piotr.y Opublikowano 15 Października 2003 Zgłoś Opublikowano 15 Października 2003 nie podoba mi się ze nie wysyłacie za zaliczeniem pocztowym :( a może bendom jaklieś wyjątki dla ludzi z forum :) nio i jakieś promocje dla ludzi z forum ?? :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Popixs Opublikowano 15 Października 2003 Zgłoś Opublikowano 15 Października 2003 zaliczenie - bedzie dodane, ale niechetnie bo nie znosze tej formy. promocje - beda zaraz po ukazaniu sie bloczkow na gpu, czyli za 2 tygodnie jak mam nadzieje. promocje dla ludzi z forum - czyli dla wszystkich klientów? ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...