Popixs Opublikowano 19 Października 2003 Zgłoś Opublikowano 19 Października 2003 takie na waz 12/16 sa na gwint 1/2 cala, wiec moze byc z nimi slabo :/ Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Popixs Opublikowano 19 Października 2003 Zgłoś Opublikowano 19 Października 2003 o jakie ładne zdjecie znalazlem Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tmouse Opublikowano 20 Października 2003 Zgłoś Opublikowano 20 Października 2003 sugestia: moze doliczyc do ceny bloczku cene podstawowych zlaczek? a dopiero za te ciekawsze zadac doplaty bo tak to troche mi sie dziwnie zrobilo, ze Blok kosztuje tyle a tyle, a potem musze jeszcze doplacic zeby go kupic... odnosi sie wrazenie ze ktos tu wyciaga kase nie przygladalem sie dokladnie, ale koszt podswietlenia tez sie rozni? bo koszt diody blue/UV/czerwonej jest dosc dramatycznie rozny ;) a zeby nie bylo ze sie tylko czepiam, bardzo profesjonalnie to wyglada, zarowno blok jak i www. przetlumaczyc na angielski i od nas beda bloki sprowadzali a nie jakies zalosne Danger Deny... ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
arthx Opublikowano 20 Października 2003 Zgłoś Opublikowano 20 Października 2003 hehe - Danger Deny wcale nie sa zalosne :) (i w dodatku na mojego procka niestety nie nadaje sie jeszcze CFD) ze nie wspomne o natchnieniu (przy podswietleniu) .... arthx Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rout Opublikowano 20 Października 2003 Zgłoś Opublikowano 20 Października 2003 hm... czyli zamawiajac blok dostane blok bez zlaczek? eee , ja sie tak nie bawie:/ btw czy w sklad bloku wchodzi zapinka? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Popixs Opublikowano 20 Października 2003 Zgłoś Opublikowano 20 Października 2003 :) co wy za pytania zadajecie? macie przeciez to wszystko jasno napisane w opisie. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marcinsz0 Opublikowano 21 Października 2003 Zgłoś Opublikowano 21 Października 2003 wszystko jest spoko bloczki super :D ale trochę drogie te szybkozłaczki na wąż 16 mm :( , nie macie dojścia do tańszych ? bo jak za same złączki mam dać 42zł to mnie skręca ,a te choinkowe mi się nie podobają Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Witchhunter Opublikowano 21 Października 2003 Zgłoś Opublikowano 21 Października 2003 wszystkie zlaczki kupujemy u bezposredniego improtera na polske, taniej byloby tylko wowczas, jesli kupowac hurtowo (tj. od 1000sztuk jesli wogole), bo sprzedajemy je praktycznie po cenach tegoz importera... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Popixs Opublikowano 21 Października 2003 Zgłoś Opublikowano 21 Października 2003 marcin - tansze sa zwykle choinki przeciez Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marcinsz0 Opublikowano 21 Października 2003 Zgłoś Opublikowano 21 Października 2003 ale choinki są beeeeee :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Popixs Opublikowano 21 Października 2003 Zgłoś Opublikowano 21 Października 2003 jutro przetestuje czy zmieszcza sie skrecanki na 12/16 i wtedy powiem ci co i jak, ich cena byla nizsza od wwtykowwek, jakies 10 pln by bylo Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marcinsz0 Opublikowano 21 Października 2003 Zgłoś Opublikowano 21 Października 2003 :D spoko fajnie by było gdyby wlazły , no i mam większe zaufanie do złączek skręcanych Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 21 Października 2003 Zgłoś Opublikowano 21 Października 2003 Robienie takich zdjec powinno byc surowo zabronione - obslinilem sobie cala klawiature :> Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Popixs Opublikowano 21 Października 2003 Zgłoś Opublikowano 21 Października 2003 ok, dolaczymy do kazdego bloczku chusteczki :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 21 Października 2003 Zgłoś Opublikowano 21 Października 2003 Juz lepiej, juz lepiej... Naprawde wypasiony. Mialem dylemat - Zalman nowy czy WC. I zgadnijcie co? Podpowiem, wlasnie poleruje kadettowke :) Pozdrawiam Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
arthx Opublikowano 21 Października 2003 Zgłoś Opublikowano 21 Października 2003 hehe ... odpowiedz jest bardzo prosta :) a diodki w topie to jest to :) arthx Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
reed Opublikowano 22 Października 2003 Zgłoś Opublikowano 22 Października 2003 Mam pytanie w zwiazku z podswietleniem topu : Dlaczego dioda jest zamocowana pod katem ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Witchhunter Opublikowano 22 Października 2003 Zgłoś Opublikowano 22 Października 2003 zeby swiatlo ladnie zalamywala sie na krawedziach eksponowanego loga, a na wewnetrzenych jego czesciach sie rozpraszalo, dzieki czemu swieca ladnie krawedzie, a samo logo jest podswietlone. Ale nie martw sie reed, sprobujemy takze ustawienie rownolegle :wink: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
reed Opublikowano 22 Października 2003 Zgłoś Opublikowano 22 Października 2003 Dzieki za info Witch... :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sheep Opublikowano 22 Października 2003 Zgłoś Opublikowano 22 Października 2003 albo mi sie zdaje albo wasz sklep poszedl sie jebac... kurcze.... nie no teraz to jak zobaczylem ten bloczek to sobie na tapete az go walne ( tylko wezcie zrobcie zdjecia 1024 x 768 .... mozecie je nawet na allegro sprzedawac... :D ) w kazdym badz razie bloczek jak dla mnie mistrostwo.... jak sie dorobie tych 200zl ( tyle bedzie z wysylka , szybkozlaczkami chromowanymi najwiekszymi i 2m weza sylikonowego kosztowac razem?? wyrobie sie w tej granicy?? ) to sobie walne na gwiazdke... narazie trzeba na to zarobic... a z tym juz ciezej... ale tak czy siak big respekt... PS co do znizek ( nie mowcie ze jezeli tylko dla forum to dal wszystkich )... przeciez jezeli byscie wprowadzili sprzedac na allegro to byscie pana z cpc wypierdzielili na dno... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
reed Opublikowano 23 Października 2003 Zgłoś Opublikowano 23 Października 2003 Zauwaz ze ten pan z xxx sprzedaje caly zestaw z chlodnica za 180 zl, do tego fullwypashipersuperdooperextra opis z 3 stronami technobelkotu. Kto kupi za 200 zl sam bloczek wobec tego ?? Zauwaz tez ze nie kazdy kreci, wiec nie potrzebuje prawdziwej mocy zestawu. Z cala pewnoscia nalezy sie big respect CFD, ale nie popadaj w przesade, patrzac na wszystkich userow kompow w Polsce, my jestesmy niewielkim odsetkiem. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Popixs Opublikowano 23 Października 2003 Zgłoś Opublikowano 23 Października 2003 sheep mamy juz wyselekcjonawane zdjecia, niedlugo ukaze sie zestaw tapet :D co do znizek dla forumowiczow -- keep your attention, na dniach pojawi sie cos atrakcyjnego w dziale sprzedam ^^ Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sheep Opublikowano 23 Października 2003 Zgłoś Opublikowano 23 Października 2003 sheep mamy juz wyselekcjonawane zdjecia, niedlugo ukaze sie zestaw tapet :D co do znizek dla forumowiczow -- keep your attention, na dniach pojawi sie cos atrakcyjnego w dziale sprzedam ^^ a czy to cos bedzie utrzymywac dla forumowiczow do mikolaja?? bo ja narazie musze oszczedzac na wszystkim... chocby ktos bloki za darmo sprzedawal to bym na wysylke nie mam :roll: :? :( :evil: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marcinsz0 Opublikowano 5 Listopada 2003 Zgłoś Opublikowano 5 Listopada 2003 ponieważ stoję przed wyborem końcówek potrzebuję dokładne wymiary złaczek choinkowych tych 12 i 16 mm/średnica zewnętrzna maksymalna i minimalna mierzona na końcówce / , czy da rade założyć wąż 12 mm na tą złaczkę 16mm? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
NaYReL Opublikowano 5 Listopada 2003 Zgłoś Opublikowano 5 Listopada 2003 I jak to jest z tymi złączkami :) ?? Bo domyslnie po otwarciu strony zaznacza Srodek WLOT: srednica weza 12-13 mm Boczne WYLOTY: srednica weza 15-17mm Moze troche wprowadzac w błąd Trzeba chyba zaznaczyć przed zakupem na odwrót czy ma na wylotach być większa średnica ?!? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tonic Opublikowano 5 Listopada 2003 Zgłoś Opublikowano 5 Listopada 2003 Hm jeśli mam wąż 12/16 to mam rozumieć, że do niego bedzie pasować szybkozłączka wkręcana na wąż 9/12 mm? Czy złączka o nazwie z waszej strony "na wąż 10 - 12mm s.wew (5zł)" to jest ta z niebieskimi kolorami? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marcinsz0 Opublikowano 5 Listopada 2003 Zgłoś Opublikowano 5 Listopada 2003 Hm jeśli mam wąż 12/16 to mam rozumieć, że do niego bedzie pasować szybkozłączka wkręcana na wąż 9/12 mm? nie będzie pasować, ta szybkozłaczka jest na wąż 9mm średnicy wewnętrznej i 12mm srednicy zewnętrznej :cry: a ta z niebieskim kołnierzem to jest szybkozłaczka Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
makakus Opublikowano 5 Listopada 2003 Zgłoś Opublikowano 5 Listopada 2003 WOW, wlasnie jestem w sklepie, a tam rev 2 za 119 zeta :] Juz prawie jestem zdecydowany ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
EDDY Opublikowano 5 Listopada 2003 Zgłoś Opublikowano 5 Listopada 2003 WOW, wlasnie jestem w sklepie, a tam rev 2 za 119 zeta :] Juz prawie jestem zdecydowany ;) czy w ogole ktos kupil rev 1? :>>> Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
makakus Opublikowano 5 Listopada 2003 Zgłoś Opublikowano 5 Listopada 2003 WOW, wlasnie jestem w sklepie, a tam rev 2 za 119 zeta :] Juz prawie jestem zdecydowany ;) czy w ogole ktos kupil rev 1? :>>> Czy wogole ktos na forum ma rev 2 ?? :P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...