reed Opublikowano 7 Listopada 2003 Zgłoś Opublikowano 7 Listopada 2003 [...] [kryptoreklama] www.mcs.pc.pl [/kryptoreklama] =] krypto to by bylo tak : link Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Popixs Opublikowano 7 Listopada 2003 Zgłoś Opublikowano 7 Listopada 2003 No w końcu wpłaciłem na blok wodny i czekam na potwierdzenie od popixsa (swoją drogą, dziwne, że on częściej pisze na forum aniżeli mailami). Ufff jakie to szczeście, że mogłem kupić w czasie promocji :) srednio dziennie pisze ok. 5 razy na forum a odpowiadam na jakies 30-70 maili, wiec ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Popixs Opublikowano 7 Listopada 2003 Zgłoś Opublikowano 7 Listopada 2003 [...] [kryptoreklama] www.mcs.pc.pl [/kryptoreklama] =] krypto to by bylo tak : link dokładnie o tym samym pomyślałem :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tonic Opublikowano 7 Listopada 2003 Zgłoś Opublikowano 7 Listopada 2003 srednio dziennie pisze ok. 5 razy na forum a odpowiadam na jakies 30-70 maili, wiec ;) Hmmm w takim razie czekam dalej na potwierdzenie :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Niemiec Opublikowano 7 Listopada 2003 Zgłoś Opublikowano 7 Listopada 2003 Eddy to jest cios ponizej pasa :/ Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Popixs Opublikowano 17 Grudnia 2003 Zgłoś Opublikowano 17 Grudnia 2003 idac dalej w kierunku uszczesliwiania was na maksa ;) wlasnie przyjechala do nas dostawa naszych nowych boxow :D powiem jedno - zwalaja z nog. pudelka posiadaja podwojne dno, w pierwszym wyciety jest otwor w ktory wchodzi sama czesc miedziana bloczkow. w takich opakowaniach dostarczane beda wszystkie bloczki CFD przystapmy do podziwiania. i dolna czesc Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Radoha Opublikowano 17 Grudnia 2003 Zgłoś Opublikowano 17 Grudnia 2003 yyy...... 8O Calkiem ladne pudeleczko :D no i ten bloczek jak ladnie sie w nim prezentuje :D Teraz tylko pytanie, jak to pudeleczko bedzie wygladalo po podrozy zafundowanej przez nasza kochana Poczte :twisted: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Popixs Opublikowano 17 Grudnia 2003 Zgłoś Opublikowano 17 Grudnia 2003 no wlasnie testy (kopanie i rzucanie o sciane) przechodzi calkiem pomyslnie. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Radoha Opublikowano 17 Grudnia 2003 Zgłoś Opublikowano 17 Grudnia 2003 no wlasnie testy (kopanie i rzucanie o sciane) przechodzi calkiem pomyslnie.Heh nie ma to jak dobry test wytrzymalosci :D A z czego sa robione :?: bo chyba nie z kartonu :P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Popixs Opublikowano 17 Grudnia 2003 Zgłoś Opublikowano 17 Grudnia 2003 a z czego? z aluminum? robione sa z najwyzszej jakosci teORT: ORT: ORT: ktury, kartonu (diabel wie jak to sie nazywa) pozniej sa jeszcze foliowane, skladaja sie z 2 czesci, dlatego bardzo trudno je zdeformowac. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Przemo Opublikowano 17 Grudnia 2003 Zgłoś Opublikowano 17 Grudnia 2003 A ludziom ktorzy juz zakupili bloczek u was wysylacie sam kartonik :) bo ladnie by wygladal na poleczce :). Popixs stajecie sie profesjonalistami. Bloczki pierwsza klasa do tego opakowanie zaczepiste. Dla mnie jestescie numer 1 w Polsce Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Popixs Opublikowano 17 Grudnia 2003 Zgłoś Opublikowano 17 Grudnia 2003 ciesze sie, spoko, jak chcesz kartona odezwij sie na GG Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gaz Opublikowano 17 Grudnia 2003 Zgłoś Opublikowano 17 Grudnia 2003 a z czego? z aluminum? robione sa z najwyzszej jakosci teORT: ORT: ORT: ktury, kartonu (diabel wie jak to sie nazywa) pozniej sa jeszcze foliowane, skladaja sie z 2 czesci, dlatego bardzo trudno je zdeformowac. Z kartonu z kartonu. Pudeleczka ladne proste i przyjemne ;> Tylko nie mowcie ze zamowiliscie tysiac sztuk :) aha pamietajcie zeby przed wysylaniem opakowac je w blister-packa bo rogi bardzo szybko sie zetra (zboczenie zawodowe ;P) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jakma Opublikowano 17 Grudnia 2003 Zgłoś Opublikowano 17 Grudnia 2003 Wyslijcie jeden na jakis zagraniczny serwis a chyba sie posraja z zazdrosci ze polak tez potrafi Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
muzycom Opublikowano 17 Grudnia 2003 Zgłoś Opublikowano 17 Grudnia 2003 Dobrze że wcześniej niemiałem tego pudła bo bloczek do tej pory by w nim leżał ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
draak Opublikowano 17 Grudnia 2003 Zgłoś Opublikowano 17 Grudnia 2003 OMG!! Cudne te boxy... Nie widzialem u zadnego z zachodnich potentatow WC (DD, swiftech, innovatek) takiej jakosci opakowan. A produkty kazdej z tych ww firm mialem w swoich lapkach wiec wiem co pisze ;) Gratuluje podejscia! Kazdy detal dopieszczony- tak 3mac! Zycze wytrwalosci, chlopaki z overcooled'a ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Niemiec Opublikowano 17 Grudnia 2003 Zgłoś Opublikowano 17 Grudnia 2003 pudelka swietne, ale narazie nei bede go mial, bo przeszedlem na ac, no chyba, ze mi podeslesz jedno bo kupowalem GPU block rev 1 :] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
EDDY Opublikowano 17 Grudnia 2003 Zgłoś Opublikowano 17 Grudnia 2003 O ile drozszy bedzie blok z pudelkiem? :-> Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Popixs Opublikowano 17 Grudnia 2003 Zgłoś Opublikowano 17 Grudnia 2003 O ile drozszy bedzie blok z pudelkiem? :-> o zero głuptasku :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
viod Opublikowano 17 Grudnia 2003 Zgłoś Opublikowano 17 Grudnia 2003 O ile drozszy bedzie blok z pudelkiem? :-> o zero głuptasku :) tzn 159 + 0 = 1590 ? cos drogo :lol: ;] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SkAtaN Opublikowano 17 Grudnia 2003 Zgłoś Opublikowano 17 Grudnia 2003 O ranego aż o 0 zero wieksza... 1590 zł, o ja może to jednak Popixs się pomylił ?? Ale to chyba niemożliwe... Za taka cenę to nie wiem czy sie opłaca... Tak offtopic a moze to i na temat, dlaczego ten topic został po wsadzeniu nowego forum? Co jest w nim takiego specjalnego? Reklama? Jak sie można tak podniecam pudełkiem, bez przesady. Zejdźmy na ziemie. Takich topiców jak ten nie powinno być wcale, wszelkie reklamy nie mają na celu wzbogacenie nas o widzę do budowy WC ale o to by wciśnąć nam towar. Co wnoszą posty typu "właśnie czekam na paczke z Urielem" - nic. Moderatorzy starają się aby forum nie było zaśmiecane i pozostawiają takie posty obojętnie, coś nie tak. Takie typowo komercyjne tematy nie powinny istnieć na szanującym sie forum. Forum ma być niezależne i obiektywne a jedyne o co tu chodzi to o forsę. Litości... nie ma zadnych konkretnych rzeczy tylko pie***** o szopenie ;) Co kupić, co wybrać... pytania i odpowiedzi staję się na tyle nudne, ze może należy je ignorować. pzdr Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Przemo Opublikowano 18 Grudnia 2003 Zgłoś Opublikowano 18 Grudnia 2003 Zjednej strony masz racje ale z drugiej trochę za twardo ocenisz starania popixsa. Co prawda prowadza bardzo agresywna polityke ale to im wychodzi na dobre. Teraz przynajmniej mamy Poslkiego odpowiednika DD. Chodzi mi o jakosc i wykonanie. Pokazal ze Polacy tez potrafia, nie pamietasz juz jak zaczynali dopiero sie rozkrecac. Przeciez o to chodzi zeby rozwinac jakis biznes i trzepac kase, no bo trzeba jakos zyc. Popixs i ska znalezli spoob i dobrze. Na polski rynek wciagle sie przebijaja, bo bloki.pl i mate juz maja wysokie pozycje, nie wspomne o CPC shit który mozna kupic w kazdym wiekszym sklepie internetowym. Co prawda nadal wkurzaja posty typu co kupic. Jak by nie bylo zadnych recenzji w sieci, albo to ludzie takie mloty sie porobili ze trzeba im napisac ze ECS to super hiper jakosc itd i to kupia :D, a poczytajac kilka recenzji dowiedzieli by sie ze ECS i tp to tania masowka, taki adidas z rynku z czterema paskami i literka s na poczatku a nie na koncu :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
AmFe Opublikowano 18 Grudnia 2003 Zgłoś Opublikowano 18 Grudnia 2003 Hejka all ! Popixis a ja chcialem zapytac czy wysylacie bloczki za granice? Mieszkam w Pradze w Czechach czy to byloby mozliwe ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SkAtaN Opublikowano 18 Grudnia 2003 Zgłoś Opublikowano 18 Grudnia 2003 Yoł Amfe ;) Respekt dla Ciebie za to co dla mnie zrobiłeś, ale takie rzeczy załatwia sie na priva ;) Nie miej tego do mnie za złe, ale komercjalizacja tego forum zbija mnie z nóg. Przemo zgadzam sie z Tobą, recenzje i testy powinny być, a właśnie tego brakuje w tym topciu. Po prostu lanie wody jakie to bloki CFD sa pinkne i wspaniałe, nie wspominajać o pudełku które jest super, hiper, ultra fajne . TPSA, Microsoft także prowadzą agresywną politykę i mamy tego skutki... Nie wiem może ja wciskam klin tam gdzie nie ma luzów. Może moderatorzy chcą, pobierają opłaty, czy moze po prostu nie reagują na reklame. Jeśli firma sie szanuje to kupuje sobie banery, a nie sciska za gardło perfidnie reklamując swój towar, bo albo to jest forum dyskusyjne albo netzakupy mango gdynia. Takie jest moje zdanie na temat CFD. Dobre cfaniaki i tyle. Konstrukcja bloku jest stara i oklepana. Wykorzystali projekt WhiteWater zwiększajać powierzchnie oddawania ciepła nad jądrem i tani zakład frezerski. Słowa ciężkie ale prawdziwe. Jak kazdy by sie fascynował CFD to polskie wc byłoby na poziomie gdzie Cathar, był jush dawno, dawno... Proponuje zacząć prawdziwe forum, które rozważa problemy konstrukcyjne bloków, testy itp które dają prawdziwą i obiektwyną ocenę a nie tworzenie sobie zródła potencjalnych klientów. pzdr Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Megabyte Opublikowano 18 Grudnia 2003 Zgłoś Opublikowano 18 Grudnia 2003 Ja też się dziwie jak wy się możecie podniecać pudełeczkiem. Dla mnie jest wazniejsze aby miec dobry kontakt ze sprzedajacym a paczki byly wysylane w miare szybko i to wlasnie nad tym CFD powinno popracować. Wole mieć zwykłe pudełko i miec paczke wyslana na drugi dzien niz piekne pudelko i czekac na wyslanie paczki niecałe 2 tygodnie. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
_Vip_ Opublikowano 18 Grudnia 2003 Zgłoś Opublikowano 18 Grudnia 2003 Yoł Amfe ;) Respekt dla Ciebie za to co dla mnie zrobiłeś, ale takie rzeczy załatwia sie na priva ;) Nie miej tego do mnie za złe, ale komercjalizacja tego forum zbija mnie z nóg. Przemo zgadzam sie z Tobą, recenzje i testy powinny być, a właśnie tego brakuje w tym topciu. Po prostu lanie wody jakie to bloki CFD sa pinkne i wspaniałe, nie wspominajać o pudełku które jest super, hiper, ultra fajne . TPSA, Microsoft także prowadzą agresywną politykę i mamy tego skutki... Nie wiem może ja wciskam klin tam gdzie nie ma luzów. Może moderatorzy chcą, pobierają opłaty, czy moze po prostu nie reagują na reklame. Jeśli firma sie szanuje to kupuje sobie banery, a nie sciska za gardło perfidnie reklamując swój towar, bo albo to jest forum dyskusyjne albo netzakupy mango gdynia. Takie jest moje zdanie na temat CFD. Dobre cfaniaki i tyle. Konstrukcja bloku jest stara i oklepana. Wykorzystali projekt WhiteWater zwiększajać powierzchnie oddawania ciepła nad jądrem i tani zakład frezerski. Słowa ciężkie ale prawdziwe. Jak kazdy by sie fascynował CFD to polskie wc byłoby na poziomie gdzie Cathar, był jush dawno, dawno... Proponuje zacząć prawdziwe forum, które rozważa problemy konstrukcyjne bloków, testy itp które dają prawdziwą i obiektwyną ocenę a nie tworzenie sobie zródła potencjalnych klientów. pzdr naprawde nie kumam takiego podejscia :? ,teraz to kurde jakos wszyscy oburzeni,a jak tylko Popixs wspomnial ze bedzie niespodzianka to jak dzieci zgodnie wszscy wrzeszczeli "chcemy niespodzianki,gdzie sa niespodzianki" Chwala za to CFD ze potrafia jakos sobie radzic i robia cacy zabaweczki ktore moga konkurowac z zachodnimi konstrukcjami,przeciez to jest wolny rynek i nikt Cie nie zmusza do zakupow. Jesli tak na to patrzec to kazda prezentacja obudowy,procesora,pamieci jest swoista reklama.EOT z mojej strony i o to samo przosze Was. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
EDDY Opublikowano 19 Grudnia 2003 Zgłoś Opublikowano 19 Grudnia 2003 _VIP_, jak 'nie kumasz takiego podejscia', to nie powinienes chyba wyrazac opinii. To co piszesz dalej jest pozbawione sensu, bo wlasnie nie rozumiesz tego, co Katan pisal. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
EZ_lo Opublikowano 19 Grudnia 2003 Zgłoś Opublikowano 19 Grudnia 2003 dla obnizeniaa podnoszacego sie niektorym cisnienia - moze po prostu zalozyc kolejne forum - "prezentacyjno reklamowe"? tam kazdy producent moglby oficjalnie pokazywac swoje produkty i debaty na ich temat nikogo by nie razily? update: i zapomnialem dodac - cfd team, chlopaki kompleksowo robicie dobra robote. tak trzymac! (choc co do dyskusji tu miewam mieszane uczucia) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pawciu Opublikowano 19 Grudnia 2003 Zgłoś Opublikowano 19 Grudnia 2003 Ludzie, no co Wy... nie zartujcie sobie 8O Skoro to jest forum o chlodzeniu to rowniez sluzy do prezentowania nowych produktow. Malo kto komentuje tutaj DD? Jesli popixs i mate przestana tutaj wysylac posty ze swoimi nowowsciami, to zostana same glupie pytania oraz odpowiedzi na nie w postaci "jobow" i "lol'i", a tak przynajmniej cos sie dzieje. Wkurzaja mnie tylko gadki ile kto wydal na co kasy i co komu jedzie :) Jesli komus takie tematy przeszkadzaja, moze przeciez nie czytac tego topicu - ma bardzo intuicyjny temat :) A tak w ogole, to reklama to to jest w bannerze. Ja popieram _VIP_'a Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
_Vip_ Opublikowano 19 Grudnia 2003 Zgłoś Opublikowano 19 Grudnia 2003 _VIP_, jak 'nie kumasz takiego podejscia', to nie powinienes chyba wyrazac opinii. To co piszesz dalej jest pozbawione sensu, bo wlasnie nie rozumiesz tego, co Katan pisal. pozwol ze sam bede decydowal kiedy moge wyrazac wlasne opinie EOT Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...