bunny Opublikowano 14 Października 2003 Zgłoś Opublikowano 14 Października 2003 nie moge zrobić zaktualizować biosu dla karty bo wyświetla sie komunikat że nie potrzebuje upgrade`a,obecnie mam bios z 28.11.2002 ,a aktualizacja jest z 2003 roku, :evil: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Leonidas Opublikowano 15 Października 2003 Zgłoś Opublikowano 15 Października 2003 Masz jakieś problemy z tą grafą ?? Jak nie to aktualizacja biosu nie ma specjalnego sensu Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
reyden Opublikowano 15 Października 2003 Zgłoś Opublikowano 15 Października 2003 Leonidas ma rację , update boisu grafy jest zbedny , nic to prawie nie da Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RS Opublikowano 15 Października 2003 Zgłoś Opublikowano 15 Października 2003 Leonidas ma racje...jak nie masz problemow z karta to sobie odpusc zmiane biosu, na dodatkowa wydajnosc nie licz :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...