Skocz do zawartości
elmo

cooler za 150pln (???)

Rekomendowane odpowiedzi

Czy Vulcano7+ jest mocno głośny w trybie high czy da sie wytrzymać :? , bo kcem kupić jakiś pożądny cooler za 150zł, może jakaś inny -propozycja. Na Titanie d5tb w tych upałach na nie podkręconym durniu1,2 mam 57stopni :oops: , więc chcem cosik wydajnego co by mi go schłodziło go do tak 35stopni :D

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Tak jest mocno glosny w trybie high , ale przy twoim procku tryb najwolniejszy spokojnie sytarczy, dla mnie ten najwolniejszy tryb przy otwartej obudowie byl troszke denerwujacy , kwestaia przyzwyczajenie :) , posiedzisz pare godzin i zapomniesz o tym bzyczeniu :)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

jak na swooj cooler masz zdecydowanie za wysoka temp, mash albo zasilacz pionowo, albo cos nie tak z pasta, albo ci plyta zawyza, albo ukruszyles procka, nie warto zmieniac tego titana na v7, przy twoim procq

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Czy Vulcano7+ jest mocno głośny w trybie high czy da sie wytrzymać :? , bo kcem kupić jakiś pożądny cooler za 150zł, może jakaś inny -propozycja. Na Titanie d5tb w tych upałach na nie podkręconym durniu1,2 mam 57stopni :oops: , więc chcem cosik wydajnego co by mi go schłodziło go do tak 35stopni :D

a co ci przeszkadza 57 stopni ?? 8)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Czy komputer pracuje ci niestabilnie, że chcesz zbić temp ?? Nawet V7+ nie obniżysz do 35*C jak masz na Titanie 57. (może do 52 ale nie niżej). Jak chcesz mieć wydajne i cicho to zamontuj WC. V7+ w trybie High jest b.głośny, ale na twoj procesor wystarczy całkowicie medium, albo nawet low... Kolejna sprawa, że masz chyba kiepski przepływ powietrza przez obudowe bo na podkręconym Athlonie i Titanie mam o 10*C mniej.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

[...] Na Titanie d5tb w tych upałach na nie podkręconym durniu1,2 mam 57stopni :oops: , więc chcem cosik wydajnego co by mi go schłodziło go do tak 35stopni :D

oj to cos nie tak ja mam to samo i tylko 40 stopni (aktualnie 39, bo tylko po necie jade). sa 4 rodzaje titanow, a ten twoj to pewnie ta najgorsza wersja z mala iloscia grubych zeberek.

______

o wlasnie odczytalem masz wersje 3, wersja 4 jest lepsza (nie wiem dokladnie jaka jest 3 ale tez powinna byc dobra...)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

• Dodaj nową pozycję...