elmo Opublikowano 11 Lipca 2002 Zgłoś Opublikowano 11 Lipca 2002 Czy Vulcano7+ jest mocno głośny w trybie high czy da sie wytrzymać :? , bo kcem kupić jakiś pożądny cooler za 150zł, może jakaś inny -propozycja. Na Titanie d5tb w tych upałach na nie podkręconym durniu1,2 mam 57stopni :oops: , więc chcem cosik wydajnego co by mi go schłodziło go do tak 35stopni :D Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 11 Lipca 2002 Zgłoś Opublikowano 11 Lipca 2002 Olej coolery i zainstaluj sobie WC :mrgreen: Ps: mooj 100 post :D :D :D Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tanaka Opublikowano 11 Lipca 2002 Zgłoś Opublikowano 11 Lipca 2002 a niemasz czasem zasilacza pionowo ? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DrAg Opublikowano 11 Lipca 2002 Zgłoś Opublikowano 11 Lipca 2002 Tak jest mocno glosny w trybie high , ale przy twoim procku tryb najwolniejszy spokojnie sytarczy, dla mnie ten najwolniejszy tryb przy otwartej obudowie byl troszke denerwujacy , kwestaia przyzwyczajenie :) , posiedzisz pare godzin i zapomniesz o tym bzyczeniu :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bruce Opublikowano 11 Lipca 2002 Zgłoś Opublikowano 11 Lipca 2002 jak na swooj cooler masz zdecydowanie za wysoka temp, mash albo zasilacz pionowo, albo cos nie tak z pasta, albo ci plyta zawyza, albo ukruszyles procka, nie warto zmieniac tego titana na v7, przy twoim procq Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
..::SNAP::.. Opublikowano 11 Lipca 2002 Zgłoś Opublikowano 11 Lipca 2002 Czy Vulcano7+ jest mocno głośny w trybie high czy da sie wytrzymać :? , bo kcem kupić jakiś pożądny cooler za 150zł, może jakaś inny -propozycja. Na Titanie d5tb w tych upałach na nie podkręconym durniu1,2 mam 57stopni :oops: , więc chcem cosik wydajnego co by mi go schłodziło go do tak 35stopni :Da co ci przeszkadza 57 stopni ?? 8) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pretorian Opublikowano 11 Lipca 2002 Zgłoś Opublikowano 11 Lipca 2002 Ja tam się przyzwycziłem do medium i na niego wogule uwagi nie zwracam ja daje na low to mi sie zdaje że się zepsuł bo go nie słychać.A na high wcale nie jest taki głośny :roll: :roll: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tom.O Opublikowano 11 Lipca 2002 Zgłoś Opublikowano 11 Lipca 2002 Czy komputer pracuje ci niestabilnie, że chcesz zbić temp ?? Nawet V7+ nie obniżysz do 35*C jak masz na Titanie 57. (może do 52 ale nie niżej). Jak chcesz mieć wydajne i cicho to zamontuj WC. V7+ w trybie High jest b.głośny, ale na twoj procesor wystarczy całkowicie medium, albo nawet low... Kolejna sprawa, że masz chyba kiepski przepływ powietrza przez obudowe bo na podkręconym Athlonie i Titanie mam o 10*C mniej. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
damndog Opublikowano 11 Lipca 2002 Zgłoś Opublikowano 11 Lipca 2002 [...] Na Titanie d5tb w tych upałach na nie podkręconym durniu1,2 mam 57stopni :oops: , więc chcem cosik wydajnego co by mi go schłodziło go do tak 35stopni :Doj to cos nie tak ja mam to samo i tylko 40 stopni (aktualnie 39, bo tylko po necie jade). sa 4 rodzaje titanow, a ten twoj to pewnie ta najgorsza wersja z mala iloscia grubych zeberek. ______ o wlasnie odczytalem masz wersje 3, wersja 4 jest lepsza (nie wiem dokladnie jaka jest 3 ale tez powinna byc dobra...) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...