Buzzy Opublikowano 14 Października 2003 Zgłoś Opublikowano 14 Października 2003 Kolega przyniosl mi do domu 2000XP+ z leciutko ukruszonym rdzeniem. Minimalnie ukruszony. Wkladam go do mnie i zapuszczam powera i patrze kompa wstaje tylko ekran sie nie wyswietla proc sie grzeje. Czy to wina uszkodzenia przes urkuszenie czy mozliwe jest ze proc sie spalil ? [Koles go tam dosc mocno oc i podobno komp mu sie nie odpalil a proca nie rszal tylko wyjal i przyniosl do mnie] CPU ukruszony jest na odcinku okolo 0.2mm Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
-tuter- Opublikowano 14 Października 2003 Zgłoś Opublikowano 14 Października 2003 Cos mi sie wydaje ze twoj kolega moze sobie z niego breloczek zrobic :P Grzanie sie proca jest spowodowane wlasnie tym ukruszeniem. Nie kiedy male ukruszenie nic nie robi procowi, a nie kiedy wystarczy odkruszony kawalek rogu i proc jest death. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...