Skocz do zawartości
querke

Cudowny dotyk-Tego jeszcze nie bylo!!!

Rekomendowane odpowiedzi

Wiem ze wszyscy pisze ze tego jeszcze nie bylo ale tego chyba jeszcze nie bylo...........

Pytanie jest proste... dlaczego moj komputer sie zawiesza gdy go dotykam ... jest on umijscowiony w szawsce.. i gdy norlamnie pracuje ... a ja na 1 sekunde ''wejde do szwki by cos zminic przy kompie albo zobaczyc... komp sie zawiesza... jak juz go dotykam to nie moge ruszac myszka nic nie raauguje wyglada jak by na kerkanie byla jkis obrazek :P

Co sie dzieje??????????????

Help

Pozdrawiam.....

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Może go molestowałeś gdy był mały i teraz się boi .... :D

A poważnie - to sprawdź czy wszystko masz dokręcone i odkurzone i czy nie jesteśnałądowany elektrostatycznie - rozładuj się o np. kaloryfer i zobacz czy dalej tak działasz :D

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

znajomy nie mógł ruszać celerona 333 bo się wieszał ale dotknąć mógł, lekki wstrząs i zwis ...

po prostu procek miał lekki luz w slocie, wystarczyło odpowiednio ustabilizować i przy mnie go kopnął i było OK (miał szczęście że mu dysk nie zdechł).

może masz luz na grafie lub innej karcie ?

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

do centralego lepiej nic nie uziemiac, w czasi burzy centralne staje sie piekna antenka, kumel w sieci tak mial uziemionego kompa i zawsze podczas burzy wywalalo hub'a jak zrezygnowal z tego.. to bylo okey

polecam uziemienie kompa jak radza wyzej koledzy wystarczy ze bedziesz mial gniazdko z uziemieniem i tam podlaczysz kompa powinno starczyc ale musi byc uziemienie a nie tylko wystajacy bolec z gniazdka:)

ewentualeni moze byc gdzies cos na styku, cos niekontaktuje ledwo wisi czy cos - otowrz obudowe i sprawdz wszystko, nigdy nic nie wiadomo

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

• Dodaj nową pozycję...