AdamDyczkowski Opublikowano 11 Lipca 2002 Zgłoś Opublikowano 11 Lipca 2002 Zmienilem sobie FSB, ale po uruchomieniu kompa nic nie dziala jak zmienic FSB na normalne Adam Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bruce Opublikowano 11 Lipca 2002 Zgłoś Opublikowano 11 Lipca 2002 nie wiem jakiej masz firmy plyte, ale ejzeli msi, to po 3 restartach sama wrooci do poprzednich ustawien, a jezeli inna, to zworka Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 11 Lipca 2002 Zgłoś Opublikowano 11 Lipca 2002 reset biosu i po zabawie Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
AdamDyczkowski Opublikowano 11 Lipca 2002 Zgłoś Opublikowano 11 Lipca 2002 Model plyty glownej to K7VAT VIA KT-133. Adam Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bruce Opublikowano 11 Lipca 2002 Zgłoś Opublikowano 11 Lipca 2002 no to zworka, u mnie nazywa sie jbat , czy siakos tak Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
witek_p Opublikowano 11 Lipca 2002 Zgłoś Opublikowano 11 Lipca 2002 Model plyty glownej to K7VAT VIA KT-133. Adam Powinno być opisane w książce do płyty jako CLEAR Cmos lub jakoś tak. Odłączasz zasilanie, przekładasz zworkę na kilkanaście sekund, ustawiasz do normalnego położenia, zasilanie i powinno chodzić tylko bios będziesz musiał poustawiać od 0. Pozdr. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bruce Opublikowano 11 Lipca 2002 Zgłoś Opublikowano 11 Lipca 2002 eee u mnie wystarczy przelozyc zworkwe na droogiego pina i pos prawie, nic nie trzeba czekac :P Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
witek_p Opublikowano 11 Lipca 2002 Zgłoś Opublikowano 11 Lipca 2002 eee u mnie wystarczy przelozyc zworkwe na droogiego pina i pos prawie, nic nie trzeba czekac :PNo może, u mnie pisze że trza kilka sekund poczekać. Ale na pewno nie zaszkodzi mu to. Pozdr. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
FREE_USER Opublikowano 11 Lipca 2002 Zgłoś Opublikowano 11 Lipca 2002 Tak to jest odkąd pojawiły się płyty bezzworkowe to ludzie nie wiedzą gdzie na płycie jest cler CMOS zazwyczaj czerwona zworka (co to takiego :?: ) jest obok baterii Zapraszam do lektury książeczki od płyty głównej przed zminą zworek na płycie 8) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DooDah Opublikowano 11 Lipca 2002 Zgłoś Opublikowano 11 Lipca 2002 ja jak mam taki problem to najpierw kabelek od zasilania, a potem bateryjka... :lol: :lol: :lol: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...