bigzzgib Opublikowano 15 Października 2003 Zgłoś Opublikowano 15 Października 2003 Mam pytanie dotyczące kropka na TVN. Na jakiej zasadzie niby to ma się naświetlać tym bardziej że można tego dokonać tylko na niektórych programach tvn(tak twierdzi TVN)- wielka ściema??? czy o co chodzi?? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RS Opublikowano 15 Października 2003 Zgłoś Opublikowano 15 Października 2003 moim zdaniem ten kropek to jest jedna wielka lewizna, moim zdaniem to ma dzialac jak przekaz pod progowy, na tym kropku jest jakas reklama, np pasty signal, ogladajac tv z tym kropkiem pozornie nie zauwazamy tej reklamy ale ona dziala na nasza podswiadomosc w taki sposob ze podczas kupowania w sklepie pierwsza anzwa pasty ktora nam przyjdzie na mysl to ta z kropka.... moim zdaniem te naswietlanie to taka sciema.... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dexter_oa Opublikowano 15 Października 2003 Zgłoś Opublikowano 15 Października 2003 jestem identycznego zdania co przedmowca Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LPC Opublikowano 15 Października 2003 Zgłoś Opublikowano 15 Października 2003 oczywiście żę sciema Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bigzzgib Opublikowano 15 Października 2003 Zgłoś Opublikowano 15 Października 2003 Na nim niema żadnych reklam kiedyś takiego miałem ale dostajesz je wtedy jak kupujesz określone produkty. Ale nie o to mi chodzi. Bo niby trzeba je naświetlić żeby im wysłać ale dlaczego każą je tylko naświetlać na określonych programach chodzi mi czy to ma jakiś techniczny sens czy to tylko jakaś bzdura żeby dzieci się podniecały biednym kropkiem i "wyciągały" od starych kasę "Mamo kup mi kropka wszyscy mają a ja nie" Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gaz Opublikowano 15 Października 2003 Zgłoś Opublikowano 15 Października 2003 Kropka naswietla sie tylko podczas okreslonych programow... w czasie ktorych pojawiaja sie bloki reklamy, zazwyczaj znacznie dluzsze niz w normalnych porach. Kiedy juz je obejrzysz.. tzn naswietlisz kropka ;) mozesz go wyslac i za to ogladanie reklam masz szanse dostac nagrode. Cala idea polega na skupianiu ludzi przed telewizorami. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bigzzgib Opublikowano 15 Października 2003 Zgłoś Opublikowano 15 Października 2003 Czyli nie trzeba go naświetlać żeby im odesłać Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MicJes Opublikowano 15 Października 2003 Zgłoś Opublikowano 15 Października 2003 Czyli nie trzeba go naświetlać żeby im odesłaćTrzeba. Ale mozesz to zrobic zwykla lampa(albo na monitor go naklej, tez sie naswietli). Im chodzi o to, bys ogladal okreslone preogramy o o kreslonych porach(wtedy reklama jest drozsza) Rozbieralem juz niejednego kropka... Zadnych reklam na nim nie ma Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wizjonerek Opublikowano 15 Października 2003 Zgłoś Opublikowano 15 Października 2003 Rozbieralem juz niejednego kropka... Zadnych reklam na nim nie ma no kropek to faktycznie bardzo skomplikowane urzadenie . głwonie działa na zasadzie fuzji atomów :D:D::D:D: a co tam jest do rozbierania. z doświadczenia wiem ze najszybciej kropka naświetlić. lamką 100W zaróweczka przykładasz kropka na odległosć ok 5 cm 3 sekundy i gotowe .mozna hurtowo tak robić :D update tylko się zastanawiam PO cO TO Komu.:D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RS Opublikowano 15 Października 2003 Zgłoś Opublikowano 15 Października 2003 hm nie ma reklam :P a gdzies widzialem takiego kropka z reklama tylko nie iwem gdzie :P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mateusz86 Opublikowano 15 Października 2003 Zgłoś Opublikowano 15 Października 2003 no kropek to faktycznie bardzo skomplikowane urzadenie . głwonie działa na zasadzie fuzji atomów :D:D::D:D:..............................a co tam jest do rozbierania. z doświadczenia wiem ze najszybciej kropka naświetlić. lamką 100W zaróweczka przykładasz kropka na odległosć ok 5 cm 3 sekundy i gotowe ............. czyli na polski - to jest błona fotograficzna ?? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
AsTeX Opublikowano 15 Października 2003 Zgłoś Opublikowano 15 Października 2003 to jest zrobione tak żeby oglądać nawet nietyle FILMY co REKLAMY jakie są emitowane na TVN ... przecież w ulotce jak stosować kropka jest wyraźnie napisane NALEŻY NIEPRZEŁANCZAĆ TELEWIZORA PODCZAS TRWANIA PROGRAMU I REKLAM Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BiAłY Opublikowano 15 Października 2003 Zgłoś Opublikowano 15 Października 2003 Przecież to kartonowy szit :D, więc jak to można naświetlić? Dla mnie to dziwne jest :D. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jonas Opublikowano 15 Października 2003 Zgłoś Opublikowano 15 Października 2003 Przekaz podprogowy w naklejce z pokemonem. A mnie się czepiali, że napisałem "ekskrement" i poziom spadł i rozbił sobie szpetną fizys :> Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Paweł Opublikowano 15 Października 2003 Zgłoś Opublikowano 15 Października 2003 "Przygarnij kropka" :lol: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
poca Opublikowano 15 Października 2003 Zgłoś Opublikowano 15 Października 2003 Ściema i tyle. Kawałek tekturki z obrazkiem i nic więcej. Dobry bajer do naciągania. Nic sie nie na świetla. Poprostu trzeba oglądać film/reklame. Założe się że nikt z TVN nie udowni czy kropek był naświetlony czy nie :/ Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
reed Opublikowano 15 Października 2003 Zgłoś Opublikowano 15 Października 2003 Przekaz podprogowy w naklejce z pokemonem. A mnie się czepiali, że napisałem "ekskrement" i poziom spadł i rozbił sobie szpetną fizys :> Zapomniales dodac : o kant przedproza odbytu :wink: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
_Rebel_ Opublikowano 15 Października 2003 Zgłoś Opublikowano 15 Października 2003 ten kropek wyglada w srodku jak posklejany papier toaletowy :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lechoo Opublikowano 15 Października 2003 Zgłoś Opublikowano 15 Października 2003 Hej, a może tego kropka nie naświetla światło lecz promieniowanie X (rentgenowskie) emitowane w niewielkim stopniu przez każdy kineskop :?: :lol: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kaeres Opublikowano 15 Października 2003 Zgłoś Opublikowano 15 Października 2003 A na cholere swieci sie ta czerwona kropka na ekranie ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mateusz86 Opublikowano 15 Października 2003 Zgłoś Opublikowano 15 Października 2003 A na cholere swieci sie ta czerwona kropka na ekranie ? wg mnie to nowy rodzaj permanentnej inwigilacji, kropka ta to minikamerka przez która Wielki Brat patrzy czy masz przyklejonego kropka czy nie .... :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jonas Opublikowano 15 Października 2003 Zgłoś Opublikowano 15 Października 2003 Czerwona kropka jest po to, byś wpatrywał się w nią uporczywie i odmawiał mantrę "rolnicy nie myjcie jaj przed skupem", wtedy twój poczciwy Rubin zmieni się w MacIntosha fefnastej generacji i wyświetli krótki film instruktażowy o hutnictwie wyczynowo-artystycznym. To tak jak przez GG - wyślij pierdyliard durnych wiadomości do wszystkich, których znajdziesz w katalogu publicznym, a na ekranie pojawi się jakaś trzęsicycna dewota. Jeszcze ktoś się dziwi, że ludzie kupowali kiedyś szczeble z drabiny, która się śniła jakiemuś świętemu? Zaiste, tonem odkrycia wieścić należy, że telewizja to takie zwierzę do robienia pieniędzy i wymyśli największą głupotę, byle tylko przyciągnąć przed ekrany masy spragnione taniej rozrywki w "prime-time" :> Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kaeres Opublikowano 15 Października 2003 Zgłoś Opublikowano 15 Października 2003 Hehe, dobre to. Najlepsze, ze na 90% ludzi to dziala :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ituriel Opublikowano 15 Października 2003 Zgłoś Opublikowano 15 Października 2003 Nie wiem dlaczego , ale ten kropek wyglada jak nacpany Towelie (southpark) ;PP cos w tym musi byc ... Z tym naswietlaniem kropka to jest wiele sposobow ... http://pvek.blog.pl/archiwum/index.php?nid=1627939 p.s jonas - "Prime-Time" .. doquadnie Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
benek Opublikowano 15 Października 2003 Zgłoś Opublikowano 15 Października 2003 ... Z tym naswietlaniem kropka to jest wiele sposobow ... http://pvek.blog.pl/archiwum/index.php?nid=1627939 ... ROTFL Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Michał1 Opublikowano 15 Października 2003 Zgłoś Opublikowano 15 Października 2003 Czerwona kropka jest po to, byś wpatrywał się w nią uporczywie i odmawiał mantrę "rolnicy nie myjcie jaj przed skupem", wtedy twój poczciwy Rubin zmieni się w MacIntosha fefnastej generacji i wyświetli krótki film instruktażowy o hutnictwie wyczynowo-artystycznym. (...)tylko przyciągnąć przed ekrany masy spragnione taniej rozrywki w "prime-time" :>jonas: twoje posty mnie czasem rozbrajają...(pozytywnie) :)))) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
aster Opublikowano 15 Października 2003 Zgłoś Opublikowano 15 Października 2003 co to kropek ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zoltar Opublikowano 15 Października 2003 Zgłoś Opublikowano 15 Października 2003 Czerwona kropka jest po to, byś wpatrywał się w nią uporczywie i odmawiał mantrę "rolnicy nie myjcie jaj przed skupem", wtedy twój poczciwy Rubin zmieni się w MacIntosha fefnastej generacji i wyświetli krótki film instruktażowy o hutnictwie wyczynowo-artystycznym. (...)tylko przyciągnąć przed ekrany masy spragnione taniej rozrywki w "prime-time" :>jonas: twoje posty mnie czasem rozbrajają...(pozytywnie) :)))) Ta... :lol: Maja cos w sobie :twisted: :twisted: :twisted: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
CePeK Opublikowano 15 Października 2003 Zgłoś Opublikowano 15 Października 2003 Kropek to kosmita który przybył na planete Ziemia i rozmnożył się na kilkanaście milionów, groził TVN`owi, że jak ludzie nie będą mu (im) podgrzewali tyłka to wprowadzi 150% VAT z dochodów od reklam (i sprzeda telewizje Radiu Maryja) 8) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sid Opublikowano 15 Października 2003 Zgłoś Opublikowano 15 Października 2003 Kropek to kosmita który przybył na planete Ziemia i rozmnożył się na kilkanaście milionów, groził TVN`owi, że jak ludzie nie będą mu (im) podgrzewali tyłka to wprowadzi 100% VAT z dochodów na reklamy (i sprzeda telewizje Radiu Maryja) 8) :lol: Taki przekaz podprogowy (czy jakoś tak) po pierwsze musi byc w TV (niektore klatki maja byc), po drugie jest to w Polsce nielegalne - zresztą kto teraz na prawo patrzy (wiadomości są tylko o DOLKU FINANSOWYM, ZLODZIEJACH (caaaly sejm oprocz Leppera i kilku innych), no i o PROTESTACH) ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...