marcellus Opublikowano 15 Października 2003 Zgłoś Opublikowano 15 Października 2003 Hmmm... Wlasnie przegladam forum i patrze... jakis topic o kropce :D czy moze mi ktos powiedziec o co z ta kropka chodzi? ze niby to urzadzenie reaguje na stacje TVN? 8) i potem sie to odsyla i sa benefity? ladne kwiatki... :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jonas Opublikowano 15 Października 2003 Zgłoś Opublikowano 15 Października 2003 Yhym, zupełnie jakby telewizja nie miała Tomasza Lisa, Krzysztofa Ibisza, hordy durnych seriali, Ferdka, Śmierdka, Wypierdka, reklam obfitujących w biusty i zezwierzęconych uczestników rijality szołz i musi uciekać się do tak wyszukanych sposobów zalewania oczu fekałem jak przekaz podprogowy. Podrapcie się w szyszynkę i wyrzućcie kasety z "Archiwum X" :> Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Pigmej Opublikowano 15 Października 2003 Zgłoś Opublikowano 15 Października 2003 Ciekawy jednak jestem z czego to zrobione jest. Jak się takiego kropka rozbierze;) to ma tam kilka takich niebieskich kropeczek z jakiejs substancji chyba. Więc to może jednak jest sprawdzalne czy się naswietlil. Nie wiem. 8O :twisted: :?: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jonas Opublikowano 15 Października 2003 Zgłoś Opublikowano 15 Października 2003 Małe niebieskie cosie? Łel, mam kilka roboczych hipotez: - najoczywistsza - to jaja obcego. Ale nie cohones, tylko takie małe ufoki w skorupce, JuEfOł in de szel. Należy zostawić w ciepłym miejscu, najlepiej pod przykryciem i pilnować żeby kot nie zeżarł, dopóki nie zbudują czegoś pożytecznego, np. reaktora termojądrowego na domowy użytek. To byłby mod dopiero, wreszcie znaczki "Wnimanje, radioaktiwnost'" miałyby uzasadnienie :> - to pardon my French nasienie Tomasza Lisa cierpiącego na hematospermię. Czemu niebieskie? To oczywiste, przecież to szlachcic, mor nań i trąd mu na prostatę, oby sczezł. - to najnowszy zgranulowany kisiel ze smerfojagód, efekt szeroko zakrojonej, choć nie ujawnionej jeszcze gigantycznej kampanii marketingowej. Coś w stylu "pij mleko", tyle że hasłem może być "żryj kisiel, będziesz wydalał z poślizgiem". - jeszcze o smerfach - są to smerfy instant. Należy zalać je wrzątkiem, energicznie zamieszać i wylać do doniczki. Po paru dniach powinny zbudować wioskę i kawałek lasu, wtedy można całość przełożyć do akwarium, walnąć ze trzy katody i cieszyć oko :> - nieco plebejska teza - w drukarni kapnęło trochę niebieskiej farby nie w te miejsca, co trzeba (przykro mi z powodu waszego rozczarowania). - małe niebieskie punkciki atakują nasze umysły! Otwórzcie oczy, głupcy! Musimy się bronić! Musimy się zjednoczyć przeciw... aaaargh!!! - nie zauważyłeś napisu na boku? No, przypatrz się. Co tam jest? Nie, nie "Byłem tu. Tony Halik", tam obok. Ha, no jasne, "niebieskie kropki już były, szukaj!" :> Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
M@KER Opublikowano 15 Października 2003 Zgłoś Opublikowano 15 Października 2003 Jak juz ktos napisał to jest sposob na kase :) Cena reklamy w tych godzinach jest pewnie 200 % wieksza :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MasheX Opublikowano 15 Października 2003 Zgłoś Opublikowano 15 Października 2003 no wiecie? rozwalacie kropki? przeciez TVN reklamuje, ze sa to obcy poszukujacy swiatla a wy ich zabijacie. musze to zglosic do BOO - Biuro Ochrony Obcych. :lol: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marcellus Opublikowano 16 Października 2003 Zgłoś Opublikowano 16 Października 2003 - jeszcze o smerfach - są to smerfy instant. Należy zalać je wrzątkiem, energicznie zamieszać i wylać do doniczki. Po paru dniach powinny zbudować wioskę i kawałek lasu, wtedy można całość przełożyć do akwarium, walnąć ze trzy katody i cieszyć oko :>ROTFL :lol: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dijkstra Opublikowano 16 Października 2003 Zgłoś Opublikowano 16 Października 2003 Działa to w ten sposób: - ściągasz gacie - obracasz się tylną częścią ciała w kierunku ekranu, gdzie TVN emituje jakąś ambitną audycję w stylu "kawaler do wzięcia" - pochylasz się nisko i naświetlasz kropka ;]]]] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szogo Opublikowano 16 Października 2003 Zgłoś Opublikowano 16 Października 2003 ROTFLMAO :D:D:D:D <lol> Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Michał1 Opublikowano 16 Października 2003 Zgłoś Opublikowano 16 Października 2003 (...) "żryj kisiel, będziesz wydalał z poślizgiem". (...) no ku...a ja już po prostu nie moge :D :) :D :) :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 16 Października 2003 Zgłoś Opublikowano 16 Października 2003 jonas rozwalasz wczoraj dostalem kropka w mcdonaldzie najpierw chcialem go wykonczyc (bo to obcy) ale zrobilem tak jak pisales (ze to smefy instant) jest w doniczce i czekam az zbuduja domki z grzybow 8) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Al Bundy Opublikowano 16 Października 2003 Zgłoś Opublikowano 16 Października 2003 wsadź pieczarki do doniczki i powiedz że to mieszkania komunalne Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 16 Października 2003 Zgłoś Opublikowano 16 Października 2003 buhahahahahaha :lol: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Al Bundy Opublikowano 16 Października 2003 Zgłoś Opublikowano 16 Października 2003 a jak już się osiedlą w nowych domkach to oblej benzyną, podpal i powiedz że gargamel napalm zrzuca Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 16 Października 2003 Zgłoś Opublikowano 16 Października 2003 buhahahahahaha :lol: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
CePeK Opublikowano 16 Października 2003 Zgłoś Opublikowano 16 Października 2003 Chmmm...Problem z Gargamelem...Czyżby trzeba było wymieszać, żarcie z magdonalda i też wrzucić do doniczki :?: Ciekawe kiedy dojdzie do momentu w którym będzie coś typu -> "Patrz na czerwony pasek u dołu ekranu podczas programu >Chwila dla debila< a podniesię się poziom Twojego IQ" :roll: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Al Bundy Opublikowano 16 Października 2003 Zgłoś Opublikowano 16 Października 2003 A tak na serio to lepiej kropka na podwórku sadzić, jeszcze fasola do nieba z niego wyrośnie i będzie okazja złapać olbrzyma ze złotymi jajkami (kastracja!!) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dzemik Opublikowano 16 Października 2003 Zgłoś Opublikowano 16 Października 2003 heheheheheheh ludzie dajcie na luz bo mi zawór puści i się zleje w gacie hehehehehe a łyżka na to niemożliwe :) :) aż sie popłakałem :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LPC Opublikowano 16 Października 2003 Zgłoś Opublikowano 16 Października 2003 no wiecie? rozwalacie kropki? przeciez TVN reklamuje, ze sa to obcy poszukujacy swiatla a wy ich zabijacie. musze to zglosic do BOO - Biuro Ochrony Obcych. :lol: przecie w instrukcjo obsługi pisze cytuje : 1 nie karmić po północy 2 trzymaćzdala od wody 3 nie wystawiać na swiatło Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Al Bundy Opublikowano 17 Października 2003 Zgłoś Opublikowano 17 Października 2003 4 nie wsadzać do odbytu 5 nie wrzucać do kwasu 6 nie oblizywać 7 nie dawać dla dzieci poniżej lat 19 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...