MAGIC Opublikowano 15 Października 2003 Zgłoś Opublikowano 15 Października 2003 Kupiłem niedawno kabelek do NOKI na port LPT odpaliłem programy te co miałem i 8O nie mają obsługi LPT zna ktoś program którym można wżucać loga, dźwonki i inne bajery do NOKI oczywiście żeby miał obsługę LPT HELP !!! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
2002JSQ Opublikowano 15 Października 2003 Zgłoś Opublikowano 15 Października 2003 Przede wszystkim kable na LPT sluza do flashowania telefonow i nie sadze, ze uda ci sie wgrac logo. Kabel do tego celu sluzacy MBus/FBus podlaczany jest do portu COM... Musisz zalatwic sobie wlasciwy. Zajrzyj na Allegro, sa tam "ich tysiace, a nawet setki" :lol: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MAGIC Opublikowano 18 Października 2003 Zgłoś Opublikowano 18 Października 2003 http://www.allegro.pl/show_item.php?item=16673312 w opisie jest napisane wyraźnie że można wgrywać loga, dźwonki ... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...