Kamiś Opublikowano 15 Października 2003 Zgłoś Opublikowano 15 Października 2003 Witam. Jestem tu nowy :) Otoz mam problem. Nie wiem skad ORT: ORT: ORT: ORT: ORT: <span style='color: red;'>ORT: wziasc</span> BIOS'a do mojej plyty glownej... Drugi problem to taki ze nie wiem dokladnie jaka posiadam plyte :( Wiem ze jest oparta na chipsecie KT133A. Probowalem rozpoznac plyte roznymi programami : Oto wyniki SiSoft Sandra 2000 : Manufactured : VIA Technologies, Inc. Model : VT8363 ... BIOS ID : 10/22/2001-8363-686-K7VZAC-00 Czy ktos moze wie gdzie moge to znalezc???? No i jeszcze jedno. Nigdy nie aktualizowalem BIOS'u. Dobrze by bylo gdyby ktos mi powiedzial jak. Nie pogardze linkiem... :) Z gory serdecznie dziekuje i pozdrawiam :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
2002JSQ Opublikowano 15 Października 2003 Zgłoś Opublikowano 15 Października 2003 Najlepiej ze strony producenta... Na plycie nie ma nadrukowanego symbolu lub nazwy? Bycmoze sam juz odpowiedziales na pytanie: ECS K7VZAC... :lol: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
reyden Opublikowano 15 Października 2003 Zgłoś Opublikowano 15 Października 2003 płyte mozesz zydentyfikowac Aidą 32 : ftp://ftp.babylon.tarman.pl/windows/Narze...ida32ee_310.exe poda ci tez adres do strony z biosami danej płyty Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
2002JSQ Opublikowano 15 Października 2003 Zgłoś Opublikowano 15 Października 2003 Proponowalbym raczej ten link: http://www.aida32.hu/aida-download.php?bit=32 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kamiś Opublikowano 15 Października 2003 Zgłoś Opublikowano 15 Października 2003 Dziekuje bardzo. Ten program jest swietny. Sam mi podal linka prosto do BIOS'u :) Teraz tylko uaktualnic... :) Pozdrawiam... I jeszcze raz dziekuje... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...