Skocz do zawartości
bAterion

cuda po restarcie

Rekomendowane odpowiedzi

juz mnie krew zalewa!! co mam zrobic zeby po resecie znowu nie widziec ekranu przy 640x480 i 60 Hz- czemu system nie trzyma ustawien??

myslałem ze to problem na sterach Omegi, ale na catalystach mam to samo

dzieje sie tak od momentu, jak włozylem dodatkowy dysk do kieszeni

ludzie pomozcie :!: , przejrzalem prawie wszystke watki o odswiezaniu, a tam tylko: czemu mam 60Hz w grach itp....

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Przeglądałeś dokładnie ustawienia directx, swoich sterowników może jest tam coś ustawione na "sztywno".

nie wiem czy programik do ustalania odświeżania w czasie grania coś pomoże spróbuj go zainstalować.

Zainstaluj jakieś inne wersje sterowników

To tylko to co mi przychodzi do głowy.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

maybach,

link jaki podałes nie działa

poza tym nie sadze jednak zeby to pomogło, ja nie mam problemu z ustawieniem w grach np 100Hz, wszystko sie jednak pieprzy po resecie

probowalem naprwawde róznych sterow i gowno

nie wiem jakiem ma tu znaczenie podpiecie tego twardziela

innym raqzem (co sprawdzalem 2x) to samo mi sie dzialo po zainstalowaniu na swizym sytemie, firewalla :!: - posadzilem go na koncu, bo czasem sa z nimi, jak i antyświrusem, problemy- wczesniej zrobilem obraz ghostem. Do tego momentu wszystko ok, ale po insalacji i restarcie przywitala mnie fqurwiajaca rozdzielczosc wraz z odswizaniem

bezradny juzj estem

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

w biosie masz cos takiego jak reset cofiguration czy jakos tak.

jak masz to na enable to moze sie tak dziac ale nie dam głowy uciac bo napweno nic z winda czy ze sterami. SZUKAJ W BIOSIE.

moglbys jasniej z tym ustawieniemw w biosie?

reset configuration data - chyba to miales na mysli- mam na dIsable

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Daj se na luz z tym BIOS-em, chodziło o "Reset Configuration Data" - ale to nie ma żadnego związku z tematem wątku. 

---

AT

a co ja wyzej napisałem??

RefreshForce V1.10 - mialem do dziś problemy z gierami pod OpenGL - teraz mam takie odświeżanie jak chcę ...

chyba tematu watku nie czytales!!

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

caly weekend zmarnowalem na to baziewie, raz juz wydawalo mi sie ze wszystko ok, az tu restart po instalacji jakiegos softu i...[gluteus maximus]

sprawy sie maja tak, meczylem wszystkie drivery do ATI: nic od ctalyst 3,5 do 3,8 nie dziala tak jak powinno, tzn po resecie wiadomo co

dzialaja stery dolaczone na cd, ale ich wydajnosc jest zenujaca

dorwalem tez stery OMEGA do C 3,4 ktore wydaja sie jak na razie dzialac prawidłowo

cos sie dzieje...

badam dalej

ktos z nForcem i ATI mial takie doswiadczenia

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

• Dodaj nową pozycję...