bAterion Opublikowano 15 Października 2003 Zgłoś Opublikowano 15 Października 2003 juz mnie krew zalewa!! co mam zrobic zeby po resecie znowu nie widziec ekranu przy 640x480 i 60 Hz- czemu system nie trzyma ustawien?? myslałem ze to problem na sterach Omegi, ale na catalystach mam to samo dzieje sie tak od momentu, jak włozylem dodatkowy dysk do kieszeni ___________________ ludzie pomozcie :!: , przejrzalem prawie wszystke watki o odswiezaniu, a tam tylko: czemu mam 60Hz w grach itp.... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bAterion Opublikowano 15 Października 2003 Zgłoś Opublikowano 15 Października 2003 doczekam sie jakiegos zbawcy :?: :( Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
joker_24 Opublikowano 15 Października 2003 Zgłoś Opublikowano 15 Października 2003 Przeglądałeś dokładnie ustawienia directx, swoich sterowników może jest tam coś ustawione na "sztywno". nie wiem czy programik do ustalania odświeżania w czasie grania coś pomoże spróbuj go zainstalować. Zainstaluj jakieś inne wersje sterowników To tylko to co mi przychodzi do głowy. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maybach Opublikowano 15 Października 2003 Zgłoś Opublikowano 15 Października 2003 moze sproboj zainstalowac ATI Refresh Fix http://www.radeon2.ru/tools/RefreshFix097b.zip Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bAterion Opublikowano 15 Października 2003 Zgłoś Opublikowano 15 Października 2003 maybach, link jaki podałes nie działa poza tym nie sadze jednak zeby to pomogło, ja nie mam problemu z ustawieniem w grach np 100Hz, wszystko sie jednak pieprzy po resecie probowalem naprwawde róznych sterow i gowno nie wiem jakiem ma tu znaczenie podpiecie tego twardziela innym raqzem (co sprawdzalem 2x) to samo mi sie dzialo po zainstalowaniu na swizym sytemie, firewalla :!: - posadzilem go na koncu, bo czasem sa z nimi, jak i antyświrusem, problemy- wczesniej zrobilem obraz ghostem. Do tego momentu wszystko ok, ale po insalacji i restarcie przywitala mnie fqurwiajaca rozdzielczosc wraz z odswizaniem bezradny juzj estem Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Beton Opublikowano 15 Października 2003 Zgłoś Opublikowano 15 Października 2003 mialem to samo ku r wi cy mozna dostac,pomogl format i wgranie catalyst 3,8 nienawidze komputerów Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bAterion Opublikowano 16 Października 2003 Zgłoś Opublikowano 16 Października 2003 robilem juz formatowanie, mialem obraz systemu wiec moglem sprawdic dzialanie roznych sterow- efekt zwsze ten sam po dolozeniu extra hdd... :( Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sys@k Opublikowano 16 Października 2003 Zgłoś Opublikowano 16 Października 2003 w biosie masz cos takiego jak reset cofiguration czy jakos tak. jak masz to na enable to moze sie tak dziac ale nie dam głowy uciac bo napweno nic z winda czy ze sterami. SZUKAJ W BIOSIE. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bAterion Opublikowano 16 Października 2003 Zgłoś Opublikowano 16 Października 2003 w biosie masz cos takiego jak reset cofiguration czy jakos tak. jak masz to na enable to moze sie tak dziac ale nie dam głowy uciac bo napweno nic z winda czy ze sterami. SZUKAJ W BIOSIE. moglbys jasniej z tym ustawieniemw w biosie? ________________________________________ reset configuration data - chyba to miales na mysli- mam na dIsable Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sp1mta Opublikowano 16 Października 2003 Zgłoś Opublikowano 16 Października 2003 Daj se na luz z tym BIOS-em, chodziło o "Reset Configuration Data" - ale to nie ma żadnego związku z tematem wątku. --- AT Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Aquarium Opublikowano 16 Października 2003 Zgłoś Opublikowano 16 Października 2003 RefreshForce V1.10 - mialem do dziś problemy z gierami pod OpenGL - teraz mam takie odświeżanie jak chcę (win2003) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bAterion Opublikowano 16 Października 2003 Zgłoś Opublikowano 16 Października 2003 Daj se na luz z tym BIOS-em, chodziło o "Reset Configuration Data" - ale to nie ma żadnego związku z tematem wątku. --- AT a co ja wyzej napisałem?? RefreshForce V1.10 - mialem do dziś problemy z gierami pod OpenGL - teraz mam takie odświeżanie jak chcę ... chyba tematu watku nie czytales!! Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bAterion Opublikowano 19 Października 2003 Zgłoś Opublikowano 19 Października 2003 caly weekend zmarnowalem na to baziewie, raz juz wydawalo mi sie ze wszystko ok, az tu restart po instalacji jakiegos softu i...[gluteus maximus] sprawy sie maja tak, meczylem wszystkie drivery do ATI: nic od ctalyst 3,5 do 3,8 nie dziala tak jak powinno, tzn po resecie wiadomo co dzialaja stery dolaczone na cd, ale ich wydajnosc jest zenujaca dorwalem tez stery OMEGA do C 3,4 ktore wydaja sie jak na razie dzialac prawidłowo cos sie dzieje... badam dalej ____________ ktos z nForcem i ATI mial takie doswiadczenia Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Watcher Opublikowano 19 Października 2003 Zgłoś Opublikowano 19 Października 2003 zmien grafe na ti4200 ;) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bAterion Opublikowano 20 Października 2003 Zgłoś Opublikowano 20 Października 2003 zmien grafe na ti4200 ;)niektorzy to maja poczucie chumoru... :lol: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...