djHaki Opublikowano 15 Października 2003 Zgłoś Opublikowano 15 Października 2003 Popatrzcie sobie na ceny tych budek?? wychodzi ok 300zl :) Co o tym sadzicie?? link-- http://cgi.ebay.de/ws/eBayISAPI.dll?ViewIt...&category=21884 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tanaka Opublikowano 15 Października 2003 Zgłoś Opublikowano 15 Października 2003 lubisz utrudniac komus zycie ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ardas Opublikowano 15 Października 2003 Zgłoś Opublikowano 15 Października 2003 Przecież wystarczy zaznaczyć i kliknąć przejdź pod ten adres. A, zapomniałem, że prawie napewno używasz IE a nie Opery. Sorry :) Jeżeli o to ci chodziło ofkoz :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maziboss Opublikowano 15 Października 2003 Zgłoś Opublikowano 15 Października 2003 Ja bym nie kupil a to dlatego, ze wolal bym sam sobie ja tak pomalowac i przerabiac i etc...... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
|\/|ASO|\| Opublikowano 15 Października 2003 Zgłoś Opublikowano 15 Października 2003 To teraz szarpnołeś mi gula, 60E to nie tak duzo jak na taką bude Hehe ja tez uzywam Opery :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maziboss Opublikowano 15 Października 2003 Zgłoś Opublikowano 15 Października 2003 To teraz szarpnołeś mi gula, 60E to nie tak duzo jak na taką bude Hehe ja tez uzywam Opery :) Operka rulez :wink: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zari Opublikowano 16 Października 2003 Zgłoś Opublikowano 16 Października 2003 No wiec nie ma sie co tak zachwycac tymi obudowami... bo to są najzwyklejsze codegeny ... http://www.codegen.pl/7002.htm . model ten kosztuje około 200pln (z zasilaczem 300W)... zatem za samą obudowe bez zasiłki zapłaciłbys kolo 150pln. A wlasnie te pomalowane bigtowery są bez zasiłek i kosztują 310pln (eur3.5) dolicz do tego transport. To wyjdzie kolo 350pln. Wiec powiem tyle ze nie uwazam zeby samo to pomalowanie bylo warte 200pln. (nie wspominając ze ta buda jest TOTALNIE do kitu). Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
djHaki Opublikowano 16 Października 2003 Zgłoś Opublikowano 16 Października 2003 ZARI--pokaz swoja bude a potem gadaj :lol: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zari Opublikowano 16 Października 2003 Zgłoś Opublikowano 16 Października 2003 Pokaze pokaze... niech no tylko zrobie (samą bude tydzien temu kupilem)... mod in progress... ale troche zle zrozumiałes moje intencje -> chodzi mi o to ze moim zdaniem nie warto inwestowac z obudowe codegen'a (mimo ze jest swietnie pomalowana)... a słowa "nie wspominając ze ta buda jest TOTALNIE do kitu" napisałem mając na mysli zwykłą (niepomalowaną) obudowe codegena(sposób w jaki codegen ją zrobił)... ostatecznie : maluneczki - fajne, obudowa - beznadzieja. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LPC Opublikowano 16 Października 2003 Zgłoś Opublikowano 16 Października 2003 nie podoba mi się (zari euro 4,5zł:) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zari Opublikowano 16 Października 2003 Zgłoś Opublikowano 16 Października 2003 nie podoba mi się (zari euro 4,5zł:)racja... tak własnie liczyłem... ale sie "przejezyczyłem" na klawiaturze Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
B3T0N Opublikowano 17 Października 2003 Zgłoś Opublikowano 17 Października 2003 szajs - zmodowac lepiej to mozna i nie za taka cene !! , predzej by sie ten kondonszajs podarł na strzepy przy mojej nowej wyzynarce bosh'a:lol: 8) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
reed Opublikowano 18 Października 2003 Zgłoś Opublikowano 18 Października 2003 Marne. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
AsTeX Opublikowano 19 Października 2003 Zgłoś Opublikowano 19 Października 2003 a ja żem myślał ze dinozaury dawno wyginely :? shit Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Morris_Moore Opublikowano 19 Października 2003 Zgłoś Opublikowano 19 Października 2003 lipa, ja mam malowanie prawdziwym airbrushem, i lakier taki ze sie buda swieci jak lustro :mrgreen: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DA VINCI Opublikowano 25 Października 2003 Zgłoś Opublikowano 25 Października 2003 nigdy bym tego nie kupil za taka cene :? brzydkie to po prostu Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...