azyl Opublikowano 15 Października 2003 Zgłoś Opublikowano 15 Października 2003 Witam Nie weim czy to już było bo nie znalazłem tematu z dokładnym tego opisem ... Chciałbym aobie zrobić ghosta systemu nortone ghostem. Niestety nie wiem jak wygląda sprawa z partycjami , miejscem na dysku i ogólną obsługą tego programu.CZy moglibyście mi napisac jak sie dokladnie tym obsługiwać albo dać linka do strony/topicu z dokładnym opisem ????? prosze nie zjedżcie mnie pozdrawiam Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SGJ Opublikowano 15 Października 2003 Zgłoś Opublikowano 15 Października 2003 http://forum.purepc.pl/viewtopic.php?t=35828 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
azyl Opublikowano 15 Października 2003 Zgłoś Opublikowano 15 Października 2003 dzieki Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...