Dreggo Opublikowano 11 Lipca 2002 Zgłoś Opublikowano 11 Lipca 2002 Co powiecie na to jak przyjżymy sie temu co, kto ma na pulpicie 8O Pod spodem prezentuje mój - dość przecietny. :lol: Proponuje zmniejszyć rozdzielczość screenshotów do 640 x 480, aby szybciej sie wgrywały. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomas Opublikowano 11 Lipca 2002 Zgłoś Opublikowano 11 Lipca 2002 Czarne tlo podpisow pod ikonami psuje Ci ten piekny obrazek :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dreggo Opublikowano 11 Lipca 2002 Zgłoś Opublikowano 11 Lipca 2002 Jakie inne proponujesz ?? :oops: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
shakur_45 Opublikowano 11 Lipca 2002 Zgłoś Opublikowano 11 Lipca 2002 ja mam piekne czerowne ferrari 550 barchetta ;]] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ya23 Opublikowano 11 Lipca 2002 Zgłoś Opublikowano 11 Lipca 2002 u mnie na pulpicie panuje chaos artystyczny (zwany potocznie "burdel") czyli mam od ****** różnych pierdół, tak że tapety nie widać :lol: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
shakur_45 Opublikowano 11 Lipca 2002 Zgłoś Opublikowano 11 Lipca 2002 a u mnie na pulpicie nie ma dokladnie nic pustka i tyle tylko piekny wozik :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kosmo Opublikowano 11 Lipca 2002 Zgłoś Opublikowano 11 Lipca 2002 Ja mam czarne tło i i tylko kilka ikonek :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
-Nat- Opublikowano 11 Lipca 2002 Zgłoś Opublikowano 11 Lipca 2002 A ja mam czarne tlo z napisikiem "Warcraft III" na srodku :D i rowno 40 ikon :twisted: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DREDD Opublikowano 11 Lipca 2002 Zgłoś Opublikowano 11 Lipca 2002 Ja mam na samym środku liść zielska. ten sam co grafika na postach Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tokoloshe Opublikowano 11 Lipca 2002 Zgłoś Opublikowano 11 Lipca 2002 laske z www.valisere.com (firma produkujaca bielizne) polecam :twisted: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Xon Opublikowano 11 Lipca 2002 Zgłoś Opublikowano 11 Lipca 2002 Czarne tlo, zmniejszone ikony, kilka na pulpicie i duzo w QuickLaunch. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 12 Lipca 2002 Zgłoś Opublikowano 12 Lipca 2002 A ja nie mam zadnych ikonek :) Tylko tapetka - a na niej rysunkoffy zespol kOrN :mrgreen: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cOyOte Opublikowano 12 Lipca 2002 Zgłoś Opublikowano 12 Lipca 2002 a co to jest pulpit? konsola rulez :P (oczywiscie konsola na unixie, a nie jakis PSX :)) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Khorne Opublikowano 12 Lipca 2002 Zgłoś Opublikowano 12 Lipca 2002 Na moim albo jest zielony las ze strumykiem albo też nic nie ma :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
que_pasa Opublikowano 12 Lipca 2002 Zgłoś Opublikowano 12 Lipca 2002 a ja mam kila ikonek i żadnej tapety, tylko niebieski e :wink: kran Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kaloryfer Opublikowano 12 Lipca 2002 Zgłoś Opublikowano 12 Lipca 2002 Oto moj piekny pulpit ;]. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
abramakabra Opublikowano 12 Lipca 2002 Zgłoś Opublikowano 12 Lipca 2002 Ej kaloryfer, skąd masz takiego themesa z XP ??? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kaloryfer Opublikowano 12 Lipca 2002 Zgłoś Opublikowano 12 Lipca 2002 Ej kaloryfer, skąd masz takiego themesa z XP ???Nie pamietam, ale mam jeszcze inne. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
spavatch Opublikowano 12 Lipca 2002 Zgłoś Opublikowano 12 Lipca 2002 A ja mam skromna tapetke z "oczkami" 3dfx'a, ehh ta nostalgia huehe :wink: Chyba zrobie sobie taki nadruk na koszulce :D Oto moj piekny pulpit ;]. Hehe, teraz przynajmniej wiemy, ze Kaloryfer najczesciej uzywa MS Paint :lol:. Pozdr... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kaczor Opublikowano 12 Lipca 2002 Zgłoś Opublikowano 12 Lipca 2002 czym robicie zrzuty ? print screenem ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kaloryfer Opublikowano 12 Lipca 2002 Zgłoś Opublikowano 12 Lipca 2002 Hehe, teraz przynajmniej wiemy, ze Kaloryfer najczesciej uzywa MS Paint :lol:. Pozdr... Heh, :P, no przeciez paint to bardzo profesjonalne narzedzie graficzne 8) . Ja robie Print Screen'em te screeny. Aha i zapraszam do glosowania na ankiecie http://tweak.pl/forum/viewtopic.php?t=4791 . Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kaczor Opublikowano 12 Lipca 2002 Zgłoś Opublikowano 12 Lipca 2002 gdzie później znaleźć ten screen zrobiony prnt.scr.??? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mateoosh Opublikowano 12 Lipca 2002 Zgłoś Opublikowano 12 Lipca 2002 gdzie później znaleźć ten screen zrobiony prnt.scr.??? Wejdź do painta :) i naciśnij edycja i wklej. Później wystarczy zapisać. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Xon Opublikowano 12 Lipca 2002 Zgłoś Opublikowano 12 Lipca 2002 czym robicie zrzuty ? print screenem ? Moze byc print screen lub funkcja "capture" w wiekszosci programow graficznych. Mozesz tez uzyc specjalnego programu http://tucows.icm.edu.pl/mmedia/scapt95.html Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kaczor Opublikowano 12 Lipca 2002 Zgłoś Opublikowano 12 Lipca 2002 nie wiem czy zadziała ale jak nie to mam kostuchę na czarnym tle i 3 ikony :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
xan Opublikowano 12 Lipca 2002 Zgłoś Opublikowano 12 Lipca 2002 Oto moj piekny pulpit ;]. Skad masz takie fajnego Themsa ???? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jakac Opublikowano 12 Lipca 2002 Zgłoś Opublikowano 12 Lipca 2002 za niedługo ten post będziemy otwierać 5 minut :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cana Opublikowano 12 Lipca 2002 Zgłoś Opublikowano 12 Lipca 2002 a ja obrazki H.R.Gigera na przemian z zdjątkami figurek projektowanych przez C. Barkera / nie ma to jak gore i fazy alienowate :)/ Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kaloryfer Opublikowano 12 Lipca 2002 Zgłoś Opublikowano 12 Lipca 2002 xan : Niepamietam, juz mowilem. Ale pochwale wam sie jeszcze jednym pulpitem : Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
xan Opublikowano 12 Lipca 2002 Zgłoś Opublikowano 12 Lipca 2002 Uzywasz Style XP ?? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...