Skocz do zawartości
Kubasik

Zmodyfikowane Chiefteki

Rekomendowane odpowiedzi

prosiłbym o wypowiedz osoby posiadające obudowy Chieftec lub Antec (nie wazne jaki model) , jakie mieliscie problemy przy kombinowaniu przy nich , jakies uwagi :)

jezeli macie to koniecznie fotki :)

zalozylem ten topic bo chce zrobic cos z moim dragonem ale wczesniej dobrze by bylo zapoznac sie z uwagami doswiadczonych :)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

hmm problemy ? gruba blacha :D a jak swojego wyciszylem wszystkim co mialem to ledwo podnosze :twisted: co rowniez jest problemem :)

dobra, teraz na temat:

gdzie dawac katody ?

w starej mialem tak: http://zeus.polsl.gliwice.pl/~thriadae/mod...er2_ccfl_02.jpg i bylo ok, swiecily rowno i nic ich nie zaslanialo. teraz w da-01-bd mam problem. pionowo nigdzie sie nie miesci - z lewej mam wiatraczki :) wiec narazie jedna jest na dole poziomo, jak najblizej krawedzi, druga podwieszona pod poprzeczna listwa w budzie, ciut pod psu, nad mobo, wiadomo gdzie ;)

mozna rozmiescic je lepiej ?

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

dobra ja mam tak ze .. u siebie umiesciłem jadną (z 2 niebieskich katodek) na tylniej sciance(w srodku budy) , pod skosem, tak mniej wiecej na przekątnej tylnej scianki... a drugą obok hdd tak by było ją zajebiście widac przez te dziurki w bocznej siance (pionowo)... a to dlatego ze nie mam jeszcze szybki w budce (bo jeszcze sie podnosze finansowo po zakupie tydzien temu samej obudówki). swieci pięknie... szczególnie swiatło z "tylnej" katody... wychodni tyłem przez otwory z wentylami.. i rozświeitma mi całą białą sciane tuz za kompem... mniodzio... ale mam jeszcze mnóstwo pomysłów... niech tylko wstawie se to okienko...

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi