Kubasik Opublikowano 15 Października 2003 Zgłoś Opublikowano 15 Października 2003 prosiłbym o wypowiedz osoby posiadające obudowy Chieftec lub Antec (nie wazne jaki model) , jakie mieliscie problemy przy kombinowaniu przy nich , jakies uwagi :) jezeli macie to koniecznie fotki :) zalozylem ten topic bo chce zrobic cos z moim dragonem ale wczesniej dobrze by bylo zapoznac sie z uwagami doswiadczonych :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
phranzee Opublikowano 15 Października 2003 Zgłoś Opublikowano 15 Października 2003 hmm problemy ? gruba blacha :D a jak swojego wyciszylem wszystkim co mialem to ledwo podnosze :twisted: co rowniez jest problemem :) dobra, teraz na temat: gdzie dawac katody ? w starej mialem tak: http://zeus.polsl.gliwice.pl/~thriadae/mod...er2_ccfl_02.jpg i bylo ok, swiecily rowno i nic ich nie zaslanialo. teraz w da-01-bd mam problem. pionowo nigdzie sie nie miesci - z lewej mam wiatraczki :) wiec narazie jedna jest na dole poziomo, jak najblizej krawedzi, druga podwieszona pod poprzeczna listwa w budzie, ciut pod psu, nad mobo, wiadomo gdzie ;) mozna rozmiescic je lepiej ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zari Opublikowano 16 Października 2003 Zgłoś Opublikowano 16 Października 2003 dobra ja mam tak ze .. u siebie umiesciłem jadną (z 2 niebieskich katodek) na tylniej sciance(w srodku budy) , pod skosem, tak mniej wiecej na przekątnej tylnej scianki... a drugą obok hdd tak by było ją zajebiście widac przez te dziurki w bocznej siance (pionowo)... a to dlatego ze nie mam jeszcze szybki w budce (bo jeszcze sie podnosze finansowo po zakupie tydzien temu samej obudówki). swieci pięknie... szczególnie swiatło z "tylnej" katody... wychodni tyłem przez otwory z wentylami.. i rozświeitma mi całą białą sciane tuz za kompem... mniodzio... ale mam jeszcze mnóstwo pomysłów... niech tylko wstawie se to okienko... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kubasik Opublikowano 16 Października 2003 Zgłoś Opublikowano 16 Października 2003 ktos jeszcze ?? :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
..::SNAP::.. Opublikowano 16 Października 2003 Zgłoś Opublikowano 16 Października 2003 ja ale nie chce mi sie pisac :) zobacz w podpisie Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...