AlexB Opublikowano 15 Października 2003 Zgłoś Opublikowano 15 Października 2003 Witam. Moze wie ktos co oznaczaja te kody beep, nie chodzi mi o typowe w stylu: blad ram, blad grafiki czy blad procesora. Podczas POST mam do 1 do 3 beep o roznych tonach, w rozej kolejnosci, ktore sie zmieniaja w czasie. System startuje noramlnie. Caly sprzet dziala. Z belkotu vocal post messger niewiele mozna zrozumiec :? Jak nzarazie wiem ze jest to zwiazane np ze zbyt malymi obrotami wiatraka na cpu - mam speedfan. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Czartus Opublikowano 16 Października 2003 Zgłoś Opublikowano 16 Października 2003 Mam to samo :( Walcze, zmianiam ale nic. Mam P4C800 DLX i P4 2,8 MHz. Moze ktos ma pomysl?? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
slomczyk Opublikowano 24 Listopada 2003 Zgłoś Opublikowano 24 Listopada 2003 Dla każdego pdłączonego urządzenia USB, BIOS wydaje jeden "niezdecydowany pisk". Znalazłem to w bazie wiedzy ASUS-a http://www.asus.com.tw/support/faq/qanda.a...SLanguage=en-us Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...