Skocz do zawartości
ssound

Max Payne 2 The Fall Of Max Payne

Rekomendowane odpowiedzi

sciagnolem z jakiejs tam strony 12 plikow z rozszerzeniem rar oraz jedno z rozszerzeniem ace.

i nie weim co dalej robic bo pisze zeby rozpakowac ace ale nie da si tego zrobic bo to nieznany plik

Weś wypakuj rary, zacznij od 1 i potem powinno samo dojśc do 12.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

szlak mnie za chwiletrafi bo juz 3 raz robie to spolszczenie i dalej qpa!!! :evil:

juz jest okienko z ustawianiami po polsku uruchamia sie gra i tu nagle zonk..... wychodzi do pulpitu i daje jakis error.

skad moge pobrac te pliki zpolszczone??? (tzn data i english)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Właśnie rozgrzebywałem formu bo mam dziwnego problema z tą grą. Właściwie to już ją dawno przeszedłem u siebie ale ostatnio zainstalowałem ją na innym kompie: P4 2.4, Radek9200, WindowsXP. Gra hulała świetnie ale tylko jakiś czas - teraz po odpaleniu pokazuje się menu, biorę 'load' albo 'new game' po czym wyskakuje BlueScreen z komunikatem że system został zastrzymany. Czy ktoś się z tym spotkał i czy jest na to sposób inny niż format i reinstall?

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

sluchajcie jestem w part III chapter 7 i mam problem. Jestem nad dziura w podlodze (wczesniej ja wysadzili i omalo co na glowe mi nie spadla) co mam dalej robic bo nie moge zabardzo na 2 strone przejdz plz help :)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

siema mam taki oto problem z grą zachciało mi sie grać w mp2 zainstalowałem go pierwszy raz na moim nowym kompie instalacja przebiegla gladko wlanczam gre klikam new game itd no i gra sie zaczyna i nagle nastepuje zawiech i robi sie coś w stylu blu screna tylko bez zadnych napisów i cyferek samo niebieskie tło kompa tzeba sresetować co to moze być???

Edytowane przez klawisz

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Wystarczy spojrzec na topic o Prince Of Persia: Warrior Within  :lol:  (bez obrazy).

Max'io jest prosciutki (jak to na strzelanke przystalo) :-P

1591469[/snapback]

albo SCell :lol:

kiedys to byly czasy, czlowiek nie mial takich mozliwosci (inet itp) to kombinowal czasem nawet pomyslal :rolleyes:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

albo SCell  :lol:

kiedys to byly czasy, czlowiek nie mial takich mozliwosci (inet itp) to kombinowal czasem nawet pomyslal  :rolleyes:

1596175[/snapback]

Niektórzy nadal to robią :twisted: ale jest ich coraz mniej ;)

Max Payne 2 ma jedną poważną wadę - jest za krótka i przydałby się multiplayer.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

MP2 to jak ogladanie kryminalu klasy B, tylko ze czasem mozesz sobie postrzelac. Przeciez ta gra wyglada tak:

1.Historyjka

2.Krotka walka

3.Kolejna czesc historyjki

i zapetlic.

Jak brakuje ci umiejetnosci to nadrobisz bullet time'em i quick save\load. Jedyny fajny etap to gdy przejmujemy kontrole na Mona i mozemy sobie postrzelac z Dragunova\MP5 z Dachu :twisted:

Spedzic troche czasu przy Maxie mozna, ale to zabawa na jeden, gora dwa dni.

5+/10

Edytowane przez Jin*

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Może trochę odkopię :)

Ostatnio naszło mnie na Maxa, z tym, że chciałem sobie pograć z jakimś fajnym modem i tu pojawił się problem. Przeszukałem już sporo stron i nic nie pogę znaleźć. Możecie mi pomóc? Znacie jakeiś strony z dobrymi modami do MP2?

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi