deeejot Opublikowano 21 Października 2003 Zgłoś Opublikowano 21 Października 2003 Gra bardzo dobra, trzyna klimat z I części, graficznie tez jest super, fajnie zrobione sa efekty padających ciał, ogolnie fizyka na wysokim poziomie :) Moglbys podac orietacyjne wymagania tej gry ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
-=Maq=- Opublikowano 21 Października 2003 Zgłoś Opublikowano 21 Października 2003 Co do fizyki to jedynie skrócili żywotność przeciwników , ale nadal został ten fake, że jeśli strzele z shotguna z odległości metra to koleś tylko odleciał w tył, ale nadal żył (chciłem zaznaczyć, ze oberwałw łeb). Jak jakiś koleś rzuci granatem w ciasnym korytarzu to ścoiany twarde jak stal - nawet nie pęknie! Bullet time prawie nic nie daje , ale ogólnie gierka jest super :-) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Elmer Opublikowano 21 Października 2003 Zgłoś Opublikowano 21 Października 2003 deeejot masz wymagania z readme: Minimum (minimum graphical detail) 1 GHz Pentium III / Athlon or 1.2GHz Celeron or Duron processor 32 MB DirectX 9 Compatible AGP Graphics Card with HW T&L support 256 MB RAM Recommended (medium graphical detail) 1.4 GHz Athlon or 1.7 GHz Pentium 4, Celeron or Duron processor 64 MB DirectX 9 Compatible Graphics AGP graphics card with HW T&L support 512 MB RAM Ja gram u siebie w 1024x768 Full i nie ma ciecia. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kobus Opublikowano 21 Października 2003 Zgłoś Opublikowano 21 Października 2003 ja gram na tym co w podpisie :) 1024 rozdzialka i zadnych zaciec! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
garf Opublikowano 21 Października 2003 Zgłoś Opublikowano 21 Października 2003 Jak dac dyla ze szpitala w 3 rozdziale??? niemam broni itp Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ranger Opublikowano 21 Października 2003 Zgłoś Opublikowano 21 Października 2003 musisz isc do miejsca gdzie sa biurka z komputerami , nam troche sie pochowac , poczekac az przyjdzie straznik i wziac od niego bron :] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
burro Opublikowano 21 Października 2003 Zgłoś Opublikowano 21 Października 2003 No..... w koncu jest.... i jestem pod wrazeniem. Gra jest dokladnie taka jaka powinna byc kontynuacja Maxa: -ładna grafika -nie duze wymagania -klimat 1 czesci -super dzwiek -fajna fabule -i ogolnie fajnie sie w nia gra...... Ige grac..... bo jooz nie moge wytrzymac (jak ja jootro do szkoly pojde??..... chyba zrezygnuje.....) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
daFojtek Opublikowano 21 Października 2003 Zgłoś Opublikowano 21 Października 2003 ten max payne obsluguje directX 9.0? i jest na silniku HL2? - obiło mi sie o uszy? jaka jest prawda? no nie no chlopie jaki HL2? silnik jest autorstwa Remedy tylko silnikiem fizyki w grze jest Havoc zdaje sie ze uzyty tez w HL2 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość stalin90 Opublikowano 21 Października 2003 Zgłoś Opublikowano 21 Października 2003 Ja mam inny problem: Gra chodzi bez zarzutów ale po włączeniu bullet time obraz robi się brązowy i nic nie widać. POMOCY Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DEFENCE Opublikowano 22 Października 2003 Zgłoś Opublikowano 22 Października 2003 Jak by komus wpadlo spolszczenie Maxa to niech da znac :wink: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kobus Opublikowano 22 Października 2003 Zgłoś Opublikowano 22 Października 2003 heh Defence tak wczesnie chyba tego spolszczenia nie bedzie :-) moze ktos sie poswieci i zrobi napisy :P a poki co trza czytac po angielsku :P a jak mp2 wejdzie spolszczony w polsce to i tak nei kupie bo wole grac na ang ;P chyba pamietacie maxa 1 :P jakie czasem opkrzylki byly hehe nie no :) napisy sie przydalyby :P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bartezjusz Opublikowano 22 Października 2003 Zgłoś Opublikowano 22 Października 2003 heh Defence tak wczesnie chyba tego spolszczenia nie bedzie :-) moze ktos sie poswieci i zrobi napisy :P a poki co trza czytac po angielsku :P a jak mp2 wejdzie spolszczony w polsce to i tak nei kupie bo wole grac na ang ;P chyba pamietacie maxa 1 :P jakie czasem opkrzylki byly hehe nie no :) napisy sie przydalyby :P no co Ty?? max 1 pl był extra zrobiony przez radka pazurę Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kaeres Opublikowano 22 Października 2003 Zgłoś Opublikowano 22 Października 2003 Serio jest taka krotka czy gracie jak maniaki - szybka aby do przodu ? Swego czasu gralem w Tron 2.0 Gdzie tylko slyszalem to gra jest za krotka. Ja gralem 2 tyg, dziennie po 2, 3 godzinki. Rozkoszowalem sie lokaccjami, itp. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kucyk Opublikowano 22 Października 2003 Zgłoś Opublikowano 22 Października 2003 obakałem wszystkie możliwe pomieszczenia/lokacje itp. Gra jest po prostu krótka, ale świetna. Wszystko jest tak fajnie poukładane a MONA, aż mnie oczarowała :lol: Prawie się popłakałem na końcu jak... nie bede zdradzał szczegółów :wink: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
C3buś Opublikowano 22 Października 2003 Zgłoś Opublikowano 22 Października 2003 U mnie 5,5 h :( Mona niezła jest....Tzn. nieźle walczy i wogóle ;) Krótka jest, ale mam nadzieję że wyjdzie masa modów np. Matrix Mod, albo Kung Fu Mod... W polączeniu z Havoc'kiem będzie jazda :P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kobus Opublikowano 22 Października 2003 Zgłoś Opublikowano 22 Października 2003 czy mi sie wydaje czy na zwolnieniu gry ( prawy kalwisz mych) jak zrobic aby max lecial z z pistoletami rece do przodu i caly w powietrzu w jedyne tak mozna bylo :P chyba ze cos zapomnialem :/ nie wiem czy dopshe wytlumaczylem Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bartezjusz Opublikowano 22 Października 2003 Zgłoś Opublikowano 22 Października 2003 dosphe wytłumaczyłes shift Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
burro Opublikowano 22 Października 2003 Zgłoś Opublikowano 22 Października 2003 A do czego slyzy klawicz COMBO?? Pozatym raz mi sie udalo zrobic jakos tak ze byl zwolniony czas, a max efektownie machal rekami (tak jak jest na tym filmiku przed gra). Jak to sie robi ?? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
-=Maq=- Opublikowano 22 Października 2003 Zgłoś Opublikowano 22 Października 2003 A do czego slyzy klawicz COMBO?? Pozatym raz mi sie udalo zrobic jakos tak ze byl zwolniony czas, a max efektownie machal rekami (tak jak jest na tym filmiku przed gra). Jak to sie robi ?? On przładowywuje guna :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bigzzgib Opublikowano 22 Października 2003 Zgłoś Opublikowano 22 Października 2003 czy mi sie wydaje czy na zwolnieniu gry ( prawy kalwisz mych) jak zrobic aby max lecial z z pistoletami rece do przodu i caly w powietrzu w jedyne tak mozna bylo :P chyba ze cos zapomnialem :/ nie wiem czy dopshe wytlumaczylemZmień ustawienia controlsów bo domyślnie ustawiony na mb2 jest bulet time combo only czyli bez żadnych rzutek Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kucyk Opublikowano 22 Października 2003 Zgłoś Opublikowano 22 Października 2003 musisz jeszcze dużoooo pograć, aby poznać możliwości silnika odpowiedzialnego za fizykę... Jak zobaczysz jak goście spadają z rusztowań, po drodze zaliczając metalowe rurki, to ci szczena opadnie 8) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kobus Opublikowano 22 Października 2003 Zgłoś Opublikowano 22 Października 2003 taaaaa ja jak gram coraz wiecej to coraz wiecej efektow dostrzegam :D hih wypasssss a jak czasem w goscia sie trafi to zwolnione tempo i pokazuje jego upadek i jak bron upada miooooooodzio Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Brzoza Opublikowano 22 Października 2003 Zgłoś Opublikowano 22 Października 2003 Kucyk zapodaj link do tego moda! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kucyk Opublikowano 22 Października 2003 Zgłoś Opublikowano 22 Października 2003 Niestety nie posiadam go, ale zaraz znajde 8) UPDATE: Nude Mona 1) Make a shortcut to the game's exe file. 2) Change the Target field to this: "C:Program FilesRockstar GamesMax Payne 2MaxPayne2.exe" -developerkeys -screenshot 3) Start a new game or load one you have saved. 4) Use PAGE UP/PAGE DOWN to scroll through models until you get to Nude Mona. You will get Nude Mona quicker if you use PAGE UP. More Cheat Codes Use the -developer switch to start Max Payne 2. (For example, create a shortcut: "C:Program FilesRockstar GamesMax Payne 2MaxPayne2.exe" -developer) Then run the game, press "~" to bring down the console, and enter the following cheats: clear - Clear console screen clr - Clear console screen coder - God mode, all weapons, inifinite ammo god - God Mode mortal - disable god mod getallweapons - Get all weapons quit - quit game showfps - Show fps rate showextendedfps - Show extended fps rate getberetta - Get beretta with 1000 ammo getbullettime - Put player into bullettime getcoltcommando - Get coltcommando with 1000 ammo getdeserteagle - Get Desert Eagle with 1000 ammo getdragunov - Get Dragunov with 1000 ammo getgraphicsnovelpart1 - Fill in part of the story line getgraphicsnovelpart2 - Fill in part of the story line getgraphicsnovelpart3 - Fill in part of the story line gethealth - Get 1000 health getingram - Get Ingram with 1000 ammo getkalashnikov - Get Kalashnikov with 1000 ammo getmolotov - Get Molotov cocktail with 1000 ammo getmp5 - Get MP5 with 1000 ammo getpainkillers - Get 1000 painkillers getpumpshotgun - Get pumpshotgun with 1000 ammo getsawedshotgun - Get sawed-off shotgun with 1000 ammo getsniper - Get sniper gun with 1000 ammo getstriker - Get striker gun with 1000 ammo jump10 - Jump 10 high jump20 - Jump 20 high jump30 - Jump 30 high showhud - Turn on HUD help - Much more debug commands 8) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rcube Opublikowano 23 Października 2003 Zgłoś Opublikowano 23 Października 2003 Szkoda ze ta gierka jest taka krotka :| To chyba w sumie jedyna wada :( nawet gra mi sie jeszcze nie zaczela nudzic , dopiero co wcaignela i koniec 8O BTW. Wcisnijcie sobie pause, najlepiej podczas akcji jakiejs MIAZGA :!: Mozna sie dokladnie przyjrzec jak zmienia amunicje itd itp a w czasie walki wylukac co jest grane ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kaeres Opublikowano 23 Października 2003 Zgłoś Opublikowano 23 Października 2003 To juz bylo w jedynce standardem. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DEFENCE Opublikowano 23 Października 2003 Zgłoś Opublikowano 23 Października 2003 No i po gierka calkiem fajna, nieduze wymagania, super klimat tylko szkoda ze tak krotka. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kobus Opublikowano 23 Października 2003 Zgłoś Opublikowano 23 Października 2003 gierka bajerancka :) a ja sobie gram czesciowo :) w nia zeby sie dluzej nia cieszyc choc i tak juz mam PART 2 chapter four :P ale grafa jest bayerancka no i chodzi na moim sprzecie :P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość lukk Opublikowano 23 Października 2003 Zgłoś Opublikowano 23 Października 2003 gra super ale krociutka..ehhh...chcialbym aby juz wydali Maxa 3...pomarzyc mozna :lol: :lol: fajne sa lokacje ze snow..jak wszystko wiruje...no i ta smierc....nie, nie powiem kogo bo mnie objada Ci co nie grali :lol: :lol: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MaKaR Opublikowano 23 Października 2003 Zgłoś Opublikowano 23 Października 2003 bu panowie skończyło sie nie wiem ile grałem 3 może 4 godziny i kóniec :/ zonk jak nic gra świtn ae czemu taka krtóka ps. milo pomogło ;-) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...