soultaker Opublikowano 1 Sierpnia 2004 Zgłoś Opublikowano 1 Sierpnia 2004 Jeszcze chyba nie dopieściłeś systemu :wink: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tarous Opublikowano 8 Sierpnia 2004 Zgłoś Opublikowano 8 Sierpnia 2004 Ej, ja mam szybkie pytanko - czy Win2k3 ma jakieś ograniczenie na liczbę uruchomień czy bez względu na to działa te 180dni (chodzi mi oczywiscie o wersję ewaluacyjną ;)). Pytam się dlatego, że po kilku dniach pracy system nie załadował mi się z komunikatem, że skończył mi się okres próbny :? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SGJ Opublikowano 8 Sierpnia 2004 Zgłoś Opublikowano 8 Sierpnia 2004 Nie zmieniałes daty w komputerze? Mi się kiedys uruchomił z tym komunkatem bo po aktualizacji biosa zapomniałem ustawić date. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tarous Opublikowano 8 Sierpnia 2004 Zgłoś Opublikowano 8 Sierpnia 2004 A, prawda zmieniałem, więc pewnie to dlatego ;) Uff.... bo musze miec w pełni legalny systemik ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...