MortMW Opublikowano 15 Października 2003 Zgłoś Opublikowano 15 Października 2003 Mam Bartona 2500+, płytę Solteka 75frn2-l i coolerka Super Silent Ball Cooper/miedź TC. Czy taka temperatura procesora, którego nie podkręcałem jest normalna? Liczę na pomoc, bo zastanawia mnie to okrutnie. Co zrobić? Czy ściągnąć coolerka i jeszcze raz posmarować pastą, czy może wymienić jak najszybciej na coś innego? Co radzicie? Pozdrawiam i liczę na Was, mort Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
forest kila zbila Opublikowano 15 Października 2003 Zgłoś Opublikowano 15 Października 2003 powiedz: co jest pomiedzy prockiem i radiatorem czym mierzys temp bude masz zamknieta czy wentylujesz bude jaka jest tem w rodku obudwy/w domu ~ a wtedy sie wiele wyjasni bo narazie to nie wiemy nic a nic.... ;-) Pozdrawiam 8) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MortMW Opublikowano 15 Października 2003 Zgłoś Opublikowano 15 Października 2003 Temp mierzę dwoma programami Soltek HM i CPUCool. Budę mam zamkniętą. Temp w domu to ok. 24oC. Jeśli chodzi o wentyl w obudowie, to chwilowo nie mam; ale jset w planach. Między prockiem a radiatorem? Czy chodzi o pastę? Jestem laikiem w tej kwestii, więc proszę się nie śmiać ;) Czy to sprawia, że zagadnienie jest bardziej czytelne? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
EZ_lo Opublikowano 15 Października 2003 Zgłoś Opublikowano 15 Października 2003 no chodzi o paste - czy jest i jaka i czy dobrze nalozona oraz np. czy masz cs'a i czy dobrze zalozonego itd. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...