michał351 Opublikowano 16 Października 2003 Zgłoś Opublikowano 16 Października 2003 Mam płytę główną ECS K7VTA3 2.0 i kartę sieciową D-link DFE-538TX z obsługą opcji WAKE-ON-LAN ale nie wiem jak skonfigurować system aby korzystać z tej opcji :cry: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Miope Opublikowano 16 Października 2003 Zgłoś Opublikowano 16 Października 2003 Znajdź w manualu płyty, gdzie trzeba podłączyć kabelek od karty sieciowej, a potem włącz odpowiednią opcję w biosie (zapewne w Power Management Features). Pytanie tylko, do czego Ci to potrzebne. Siedząc przy swoim komputerze, nie skorzystasz z tego. ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
michał351 Opublikowano 16 Października 2003 Zgłoś Opublikowano 16 Października 2003 mam siec i chce zeby mozna uruchamiac mojego kompa przez inne , podpiolem wszystko jak w opisie ustawilem opcje w biosie oraz karcie sieciowej i sieciówka zachowuje sie jakby jej nie było PS. zapłaciłem to chce z niej skorzystac :wink: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Miope Opublikowano 16 Października 2003 Zgłoś Opublikowano 16 Października 2003 sieciówka zachowuje sie jakby jej nie byłoA co robi? Udaje kartę dźwiękową? ;) Napisz coś więcej. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pawel_k Opublikowano 16 Października 2003 Zgłoś Opublikowano 16 Października 2003 sieciówka zachowuje sie jakby jej nie byłoA co robi? Udaje kartę dźwiękową? ;) Napisz coś więcej.koledze chyba chodzilo o to ze sie "wylacza" ew niereaguje na WOL ;) chociarz sieciowka udajaca SB Live! - kurcze chcialbym miec taka sieciowke ;) :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
michał351 Opublikowano 16 Października 2003 Zgłoś Opublikowano 16 Października 2003 w menedzeze urzadzen na zakładce karta sieciowa pojawia sie wykrzyknik na zoltym tle Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GrOOve Opublikowano 16 Października 2003 Zgłoś Opublikowano 16 Października 2003 musisz zainstalowac porzadnie sieciowke. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Walker3d Opublikowano 17 Października 2003 Zgłoś Opublikowano 17 Października 2003 Witam Podłącze się do tematu z takim pytaniem . Jakim softem wzbudzić kompa w sieci lokalnej jeżeli wszystko jest w Bios'ie skonfigurowane??? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Grzechu Sin Opublikowano 4 Września 2005 Zgłoś Opublikowano 4 Września 2005 z tego co wiem, soft ,który "budzi" kompa musi wysłać tzw "magic packet" -pakiet budzący :) gdzieś to miałem na dysku ale nie korzystałem i troche sie wkurzam, bo teraz by mi sie przydał Jak cos będe wiedzial to dam znać :-) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...