out^^^ Opublikowano 16 Października 2003 Zgłoś Opublikowano 16 Października 2003 Witam po zmianie płyty Jetway 994AN :))) na obecną (stopka) karta grafiki (stopka) przy próbie zmiany rozdzielczości lub ilości kolorów zawiesza komputer. Wyskakuje czarny!!! (ufff) ekran. A następnie same krzaczki na całości. Próbowałem najrózniejszych detonatorów i nic. Mam także zainstalowane drivery do płyty NForce2.... Nie wiem o co może chodzić?? miał ktoś podobny problem?? Aha, karta znajduje monitor nie plug&play ale monitor domyślny. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
AMD Rulezz Opublikowano 16 Października 2003 Zgłoś Opublikowano 16 Października 2003 a zainstalowałeś od nowa system ? i w podpisie napisałeś "GF4 44MX" - nie znam takiej karty, co innego MX440. i napisz jaki masz zasilaczyk bo to może być przyczyna problemów. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
out^^^ Opublikowano 16 Października 2003 Zgłoś Opublikowano 16 Października 2003 system od nowa instalowany, zasilacz nowy 300W Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
QBUS00 Opublikowano 16 Października 2003 Zgłoś Opublikowano 16 Października 2003 system od nowa instalowany, zasilacz nowy 300W Koledze nie chodzilo o to czy nowy tylko bardziej jakiej firmy, chociaz osobiscie nie tutaj bym szukal problemu. Smigaj do jakiegos kolegi z ta karta i sprawdz jak sie zachowuje u niego i w druga strone - pozycz od kolegi karte i wloz do siebie i zobacz rezultaty. Bedziesz wiedzial czy wina lezy po stronie padnietej karty/plyty czy moze jest to problem softwaru ew. "zgrania" plyty z karta. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...