baryla Opublikowano 27 Grudnia 2003 Zgłoś Opublikowano 27 Grudnia 2003 a co myslicie o tym http://www.oc-card.de/pd1988739382.htm?categoryId=154 ma rozsadniejsza cene i ta jakosc wykonania o niebo lepsza od chlodnicy tej od lady ze stronki overcooled.com a jak myslicie wydajnosciowo nie strace :?: bo jakos nei moge znalesc dla siebie chlodnicy co bedzie zrobiona zajebiscie i wydajna nie wiem na co sie zdecydowac :idea: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
viod Opublikowano 27 Grudnia 2003 Zgłoś Opublikowano 27 Grudnia 2003 Chcesz wydajnosci? Zalatw sobie nagrzenice od Autosana :D Albo najlepiej chlodnice :D Chlopie DD robi podobne chlodniczki do wc po duzo nizszych cenach. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
CthulpiSS Opublikowano 27 Grudnia 2003 Zgłoś Opublikowano 27 Grudnia 2003 a co myslicie o tym http://www.oc-card.de/pd1988739382.htm?categoryId=154 ma rozsadniejsza cene i ta jakosc wykonania o niebo lepsza od chlodnicy tej od lady ze stronki overcooled.com a jak myslicie wydajnosciowo nie strace :?: hmmmm bo ja sie troszke pogubilem .... "ma rozsadniejsza cene" ? 8O ja tam widze EUR 74,90, i to za zeSzrudowaną nagrzewniczke od np. sojczento :D - jest naprawde podobna ! osobiscie mam "kadetowke" - ta od lady jest podobna, a poza tym (dzieki?) overcooled masz mozliwosc zakupienia miedziano/mosieznej nagrzewnicy juz oczyszczonej imo - najlepsze rozwiazanie to osobisty wklad pracy w znalezienie i oczyszczenie jakiejs mnostwo dobrej nagrzewniczki - ale skoro juz ktos chce wydawac kaske to polecam : korwete, kadetowke, lade - w tej kolejnosci Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cookie Opublikowano 29 Grudnia 2003 Zgłoś Opublikowano 29 Grudnia 2003 Mam małe pytanie, posiadam kadetówke, jest jusz cała wyczyszczona i wypolerowana, denerwuje mnie tylko ten wyblakły szary kolor finów, więc znalazłem troche czarnej emali i chciałbym pomalować ją finy. Pytanie dotyczy tego czy malowanie nie zmiejszy wydajności tej nagrzewnicy i czy po pewnym czasie eksploatacji farba nie zacznie pękać lub łuszczyć się? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
draak Opublikowano 29 Grudnia 2003 Zgłoś Opublikowano 29 Grudnia 2003 a co myslicie o tym http://www.oc-card.de/pd1988739382.htm?categoryId=154 ma rozsadniejsza cene i ta jakosc wykonania o niebo lepsza od chlodnicy tej od lady ze stronki overcooled.com a jak myslicie wydajnosciowo nie strace :?: bo jakos nei moge znalesc dla siebie chlodnicy co bedzie zrobiona zajebiscie i wydajna nie wiem na co sie zdecydowac :idea: Jak chcesz ladne i naprawde wydajne chlodnice to :arrow: www.dangerden.com A od tego zlomu z innovateka rece precz. Duze to to i malo wydajne. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...