Slayer Opublikowano 16 Października 2003 Zgłoś Opublikowano 16 Października 2003 Bardzo by mi sie taki program przydał. Słyszałem, że Norton Commander by posiadał taka funkcję, ale jak na razie jedyna moja wersja 5.5 dosowa nie czyta mi NTFS-a :( Spróbuję nowszych, ale puki co jeszcze ich nie mam. Doradziłby ktoś jeszcze jakiś program ? Powtórzę raz jeszczę- chodzi o sortowanie katalogów wg. ich rozmaru na dysku łącznie z zawartymi w nich plikami/folerami :roll: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sir_Yaro Opublikowano 16 Października 2003 Zgłoś Opublikowano 16 Października 2003 A jaka forma wyjsciowa tego musi byc? Moze byc np plik *.txt? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wunat Opublikowano 16 Października 2003 Zgłoś Opublikowano 16 Października 2003 nie wiem do konca czy o to chodzi ale z mojej strony polecam Diskstate IMO genialny programik. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Slayer Opublikowano 17 Października 2003 Zgłoś Opublikowano 17 Października 2003 Chodzi o to, żeby widzieć, ile miejsca na dysku zajmuje zawartość katalogów, najlepiej ustawionych w kolumnie. Żeby mozna było według rozmaru np. jak w Exploatorze Widnows posegregować od najmnijeszego, do najwięcej zajmującego miejsce itp. - tak jak segregije się pliki według wielkości. Efektem wyjściowym od biedy moze być też plik *.txt z danymi katalogów, tak jak napisał Sir_Yaro. W grucie rzeczy chodzi o to, że chcę sobie ponagrywać MP3-ki ( posegregowane w katalogach) na kilka różnych płyt, gdzie jest różna ilośc wolnego miejsca, stąd przydała by sie szybka segregacja katalogów, bo jest ich 150 ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Slayer Opublikowano 17 Października 2003 Zgłoś Opublikowano 17 Października 2003 nie wiem do konca czy o to chodzi ale z mojej strony polecam Diskstate IMO genialny programik. O, jednak skumałeś, o co chodzi- rzeczywiście bardzo fajny program :) Jakieś alternatywy? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
2002JSQ Opublikowano 18 Października 2003 Zgłoś Opublikowano 18 Października 2003 Jest taki maly, prosty programik DiskData... moze tez bedzie przydatny: http://www.diskdata.com/download/ddsetup.exe Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...