Gość doc Opublikowano 16 Października 2003 Zgłoś Opublikowano 16 Października 2003 Witam Zamierzam kupic sobie fona. Czy warto sugerowac sie tym ze w M55 jest Cubasis? Napiszcie jak to dziala i chodzi w tym programiku. Nie piszcie przy tym debilnych textow w stylu 'jest to program to (prymitywnego) tworzenia muzyki, czy inne makarony'. Topic jest przeznaczony dla osob ktore MAJA m55 i potrafia cos powiedziec a nie do tych co go tylko widzieli w salonie lub cos przeczytali na stronkach/w prasie :!: :!: :!: Pozdro, Wojtek PS. Dla osob nie przestrzegajacych w/w regulaminu przewiduje kary. 1. Chlosta 2. Windows 95 za darmo :D 3. Sam na sam w klatce z Bilem Gatsem (albo moja babcia- do wyboru :D ) przez miesiac :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Elektron Opublikowano 16 Października 2003 Zgłoś Opublikowano 16 Października 2003 Miałem doczynienia z M55 i z 5 kumpli ma ten telefon, moim zdaniem nie opłaca sie go brać ponieważ nie ma nic ciekawego, polifonia jest słabsza niż w C55 i strasznie wooooooolno chodzi, co potwierdza każdy z posiadaczy tego telefonu. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość doc Opublikowano 16 Października 2003 Zgłoś Opublikowano 16 Października 2003 A jakiego Siemensa polecacie :?: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Elektron Opublikowano 16 Października 2003 Zgłoś Opublikowano 16 Października 2003 Ten =5426]http://telefonia.wp.pl/hardware/show.html?IN[id]=5426 Siemens jest ciekawy, ten =3846]http://telefonia.wp.pl/hardware/show.html?IN[id]=3846 Siemens-ik jest też fajny ale troche kosmiczny. :wink: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kobus Opublikowano 16 Października 2003 Zgłoś Opublikowano 16 Października 2003 sprostowanie :) telefon wcale wolno nie chodzi! mam go to wiem :) ale raczej wymienie go sobie na 7650 bo 7650 moze i duza ale ma wbudowany aparat a siemens to gowno doczepiane ;/ mysle ze niie bede musial zbytnio doplacac do 7650?co wy na to Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Elektron Opublikowano 16 Października 2003 Zgłoś Opublikowano 16 Października 2003 Nie chodzi wolno ??? No racja strasznie wolno.... porównaj go z jakąś Nokią... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GrOOve Opublikowano 16 Października 2003 Zgłoś Opublikowano 16 Października 2003 wolno chodza tylko gry i aplikacje :P Telefon nawet fajny. A ten cubasis to nic ciekawego, jak nie kupujesz go w plusie w promocji to polecalbym nokie 7650. :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Elektron Opublikowano 17 Października 2003 Zgłoś Opublikowano 17 Października 2003 7650 to troche klocowaty telefon, fajny jest ale za duży jak dla mnie zależy co kto lubi..... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...