Sir_Yaro Opublikowano 16 Października 2003 Zgłoś Opublikowano 16 Października 2003 Szukam specyficznego plugina do Winampa. Jedyna funkcja na ktorej mi w nim zalezy jest AUTOMATYCZNE zapisywanie do dowolnego pliku txt na dysku tytulu (TYLKO tytulu) aktualnie granego utworu. Jesli bedzie dodatkowo mial mozliwosc zapisywania innych paramentrow to cooool ale nie jest to niezbedne. Dosc podobnie dziala pare pluginow do mirca ale one niestety zapisuje pare "autor - tytul"... Zna ktos taki plug? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 16 Października 2003 Zgłoś Opublikowano 16 Października 2003 W razie gdybys takowego nie znalazl, mozesz ladnie poprosic to Ci takiego napisze. Oczywiscie w miare wolnego czasu :) Ale chyba widzialem cosik takiego, ze wpisywalo sie ktore tagi maja byc zrzucane do pliku... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sir_Yaro Opublikowano 16 Października 2003 Zgłoś Opublikowano 16 Października 2003 Poprosilbym pewnie... Moze nawet sam sprobowal bo mam pewne umiejetnnosci... :D Ale na szczescie na Amnezji podarowano mi ten piekny link: http://amip.tools-for.net/index.php?content=download Calkiem bajerancki... :D Pozostawiam dla potomnych :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...