muzycom Opublikowano 27 Listopada 2003 Zgłoś Opublikowano 27 Listopada 2003 Teoretycznie silikonowe nie powinny się mniej załamywać przy zginaniu. Są bardzo miękkie. W praktyce jeszcze żadnego nie widziałem cha cha cha. Natomiast oblukałem takie jak Przemo pisze powyżej i naprawdę są bardzo fajne szczególnie do sygkozłączek. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Przemo Opublikowano 28 Listopada 2003 Zgłoś Opublikowano 28 Listopada 2003 Silikownowe mają miekkie ścianki, ogólnie są miękkie, igielitowe są twarde i ciężko się je układa w obudowie Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marcinsz0 Opublikowano 28 Listopada 2003 Zgłoś Opublikowano 28 Listopada 2003 a jak z kolorem bo czytałem ze silikonowe nie są przeżroczyste, prawda? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Przemo Opublikowano 28 Listopada 2003 Zgłoś Opublikowano 28 Listopada 2003 Nie do końca, to tylko guma może jest ciut mleczna ale co to za problem Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
muzycom Opublikowano 28 Listopada 2003 Zgłoś Opublikowano 28 Listopada 2003 Ja mam igielitowe bardzo miękkie. Az za miękkie do szybkozłączek. Płaciłem za nie 2,40 za metr 21/16 i 1,6 zł za 10/12 w ogrodniczym. Inna sprawa że się zaginają bladzie. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
M79 Opublikowano 30 Listopada 2003 Zgłoś Opublikowano 30 Listopada 2003 czy ktos wie gdzie kupic tygon 10mm ID? I ile by mial wtedy OD? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lukas20 Opublikowano 30 Listopada 2003 Zgłoś Opublikowano 30 Listopada 2003 czy ktos wie gdzie kupic tygon 10mm ID? I ile by mial wtedy OD?Tygonow jest z 50 rodzajow. www.google.com > wpisz Norton albo Tygon i wejdz na strone producenta. Masz tam wszystkie specyfikacje. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
M79 Opublikowano 2 Grudnia 2003 Zgłoś Opublikowano 2 Grudnia 2003 czy ktos wie gdzie kupic tygon 10mm ID? I ile by mial wtedy OD?Tygonow jest z 50 rodzajow. www.google.com > wpisz Norton albo Tygon i wejdz na strone producenta. Masz tam wszystkie specyfikacje. mnie interesuje ktory z nich jest dostepny w polsce, a nie jakie produkuja gdziestam w stanach czy whatever Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lukas20 Opublikowano 2 Grudnia 2003 Zgłoś Opublikowano 2 Grudnia 2003 Wpisz w google tygon (jezyk polski) i bedziesz wiedzial, gdzie da sie kupic. Dlugosc od 50 ft. O Proline wiesz, a zeby sprawdzic wymiar to potrzebujesz specs, bo dane sa w '' a nie mm. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lspider Opublikowano 28 Grudnia 2003 Zgłoś Opublikowano 28 Grudnia 2003 Ja w miejscach, gdzie mi się węże zaginają (chcą zaginać) daje plastikowe zaciski. Działa super, a mam węże igielitowe. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
muzycom Opublikowano 28 Grudnia 2003 Zgłoś Opublikowano 28 Grudnia 2003 Fakt działa ja doraźnie stosowałem nawet spinacze do bielizny :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...