DR.Zepsu Opublikowano 16 Października 2003 Zgłoś Opublikowano 16 Października 2003 Szukałem ale nie uzyskałem odpowiedzi na pytanie: Gdzie w Wawie można kupić Sunona 120x120 i filtr przeciwpyłkowy?? Prosze pomóżcie. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kubasik Opublikowano 16 Października 2003 Zgłoś Opublikowano 16 Października 2003 moze wgk ?? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
keiename Opublikowano 16 Października 2003 Zgłoś Opublikowano 16 Października 2003 Ja Sunona KDE1212PTS1-6A 120x120 kupilem na gieldzie pod GUS-em. Tam tez pewnie dostaniesz filtr przeciwpylkowy. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DR.Zepsu Opublikowano 16 Października 2003 Zgłoś Opublikowano 16 Października 2003 Wiecie ja jutro do wawy jade i tak przy okazji chciałem kupić Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
keiename Opublikowano 16 Października 2003 Zgłoś Opublikowano 16 Października 2003 No juz Ci powiedzialem gdzie ja zanabylem, bo wgk jest tylko w weekend. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
benek Opublikowano 16 Października 2003 Zgłoś Opublikowano 16 Października 2003 Wiecie ja jutro do wawy jade i tak przy okazji chciałem kupić SEMICON - ale jak mozesz to nie na WGE pod GUS tylko na Wolumenie ( paw. 70 A) bo czesto taniej :) ale zanim pojedziesz to najpierw zadzwon i sie dowiedz tak BTW nie polecam kupowac czesci komputerowych na WGE bo maja ceny z Ksiezyca (a nawet z Jowisza) i na dodatek "som same mundre" ze co to nie oni - przykladowo jak szukalem taniego coolerka na PIV (radaitor na grafike) to za cos co w normalnych sklepach chca 25-30zl na WGE chcieli 50-60zl a jak chcialem sie potargowac to sie smieli (chyba idioci mysla ze to komunizm i nadal obowiazuja ceny sztywne ustalane odgornie) i najlepsze ze "niektore znafcy" jako cooler na PIV dawali mi np Titana D5TB-TC :P PS jeszcze PC-Cooler przy ul.Zelaznej Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 16 Października 2003 Zgłoś Opublikowano 16 Października 2003 Róg Marszałkowskiej i Chożej -sklep elektroniczny - mają qpe dooperelów między innymi te wentylatorki :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...