Gość Opublikowano 19 Października 2003 Zgłoś Opublikowano 19 Października 2003 Arnie, postaraj sie szybko zdjecia zrobic :wink: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RaVeN155 Opublikowano 19 Października 2003 Zgłoś Opublikowano 19 Października 2003 co do wentylatorkow to moze delta bylaby dobra:) Gdzies widzialem wentylatory po 300 cfm, ktos kiedys linki dawal tylko one chyba 16x16 sa:? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 19 Października 2003 Zgłoś Opublikowano 19 Października 2003 Mozna kupic PAPSTy, ale raczej lepszym wyborem bedzie silnik i smiglo :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rout Opublikowano 19 Października 2003 Zgłoś Opublikowano 19 Października 2003 hm.. a skad wziac fartuch ? mozna samemu zrobic ale czy mozna to gdzies qpic? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 19 Października 2003 Zgłoś Opublikowano 19 Października 2003 Tu mozna kupic fartuch: http://www.hovercraftmodels.com/ Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 19 Października 2003 Zgłoś Opublikowano 19 Października 2003 Jest jeszcze jeden sklep: http://www.schmeissner.com.pl/ Oo, jeszcze jest jeden :D http://www.modelmaking.pl Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rout Opublikowano 19 Października 2003 Zgłoś Opublikowano 19 Października 2003 qrde... cholernie drogie to modelarstwo :( widze ze wsio trzeba bedzie robic samemu... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 19 Października 2003 Zgłoś Opublikowano 19 Października 2003 Rout, jesli nie robisz RC to nawet nie takie drogie, ale jak robisz to ceny zawrotne 8O , ale naszczescie mam troche kabonki zaoszczedzonej :wink: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rout Opublikowano 19 Października 2003 Zgłoś Opublikowano 19 Października 2003 heh , fajnie bo ja zbieram na wc i szefa 420 df , to do 2005 moge pomarzyc:( nawet jak nie robie rc to tez ceny ladne... serwo najtansze >50. a sterowanie radiowe to hohoh... najtansze 300-400... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
n0rbi Opublikowano 19 Października 2003 Zgłoś Opublikowano 19 Października 2003 witam ma pytanko : jakiej dlugosci ma byc poszycie ?? bo jak zrobilem tak kolo 10cm to ustrojstwo polecialo w gore a potem sie przewrocilo :) a jak wywalilem poszycie (bo wiatrak je wciagnal :P ) to nawet to chyba dziala bo zaczyna sie krecic wokol wlasnej osi ale na mala wysokosc sie unosi ... wiec jakie poszycie zrobic ??? krotkie czy jeszcze dluzsze :D a pozatym mam fajny wentyl - spoko na 24v uniesie jeszcze jeden wentyl:D a pozatym walne mu 3x9v on board i bedzie lajt tylko musze to poszycie skombinowac jak zrobic ... aha i ile wentyl pociagnie na 27v :twisted: jakies 15min bedzie latalo ? :twisted: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 19 Października 2003 Zgłoś Opublikowano 19 Października 2003 Sadze, ze poszycie 10 cm to przesada :wink: Ja bym zrobil max 5 cm :> Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
n0rbi Opublikowano 19 Października 2003 Zgłoś Opublikowano 19 Października 2003 taa wiem ze przesada :D a jeszcze jedno pytanko : jaki ma byc ksztalt poszycia?? tzn ma byc prostopadle do plaszczyzny czy na zewnatrz czy bardziej do srodka? i czemu nikt nie zamiescil jeszcze zdjec :P jak cos to mam konto to mogw na nie wgrac zdjecia ! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 19 Października 2003 Zgłoś Opublikowano 19 Października 2003 Na poczatku jest prostopadle, wlaczasz wiatrak i 'pompuje' sie na zewnatrz troche :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
berkut Opublikowano 19 Października 2003 Zgłoś Opublikowano 19 Października 2003 zmuszacie mnie do robienia tego poduszkowca ;p zbyt ciekawy jest ten projekt bym mu sie oparl imo to mogloby byc ciekawe, poduszkowiec napedzany turbina gazowa :> Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 19 Października 2003 Zgłoś Opublikowano 19 Października 2003 Berkut, niedlugo bedzie komp zasilany reaktorem jadrowym ? :> Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 19 Października 2003 Zgłoś Opublikowano 19 Października 2003 oka sa fotki :) tu mamy rev1 widok z gory: [a tu rev1 latajacy a tu rev2 latajacy (widok z gory) tu z boku a tu jak klejilem fartuch (usunolem obrazki bo duze byly :) ) sorki za rozmiar ale niemam chwilowo zadnych programow graficznych(poza paintem :) ) zaraz zabieram sie za montarz napedu jak zdaze zanim ojcie pojedzie w delegacje to fotki beda Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 19 Października 2003 Zgłoś Opublikowano 19 Października 2003 zaraz cos z nimi zrobie Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rout Opublikowano 19 Października 2003 Zgłoś Opublikowano 19 Października 2003 qrde , fajnie ci wyszlo. tylko cos ta fota z klejeniem fartucha nie wchodzi :( moze mi tez tak wyjdzie jak dorwe normalna tasme. btw ile nadmuchiwalo ci poduche w rev2? i jaki to wentyl , cfm , rpm ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fireblade3 Opublikowano 19 Października 2003 Zgłoś Opublikowano 19 Października 2003 nie wiem czy ktos pozamna czasem oglada discavery ale tam jest program wysypisko i kiedys robili poduszkowce :) - proste jak budowa cepa :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rout Opublikowano 19 Października 2003 Zgłoś Opublikowano 19 Października 2003 ja ogladam discovery.. wysypicho rulez. proste proste.. jak sie ma materialy , narzedzia i 'specjaliste' do pomocy ;) ja bym nie umial przymocowac poszycia do kadluba :( Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
berkut Opublikowano 19 Października 2003 Zgłoś Opublikowano 19 Października 2003 fireblade - moj ulubiony program na discovery ^^ Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
berkut Opublikowano 19 Października 2003 Zgłoś Opublikowano 19 Października 2003 tam czesto frajerzy sa- moja ulubiona druzyna to amerykanie, bractwo czy jakos tak gdzie naczleny to taki fajny kolo z broda... kolesie sa najlepsi... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jasiek Opublikowano 19 Października 2003 Zgłoś Opublikowano 19 Października 2003 czy znacie jakies strony o majsterkoweaniu i elektronice ? Z roznymi projektami typu zrób to sam ?? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 19 Października 2003 Zgłoś Opublikowano 19 Października 2003 sprobojcuie za godzine to republika jest :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fireblade3 Opublikowano 19 Października 2003 Zgłoś Opublikowano 19 Października 2003 berkut - jakos mnie to nie dziwi :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 19 Października 2003 Zgłoś Opublikowano 19 Października 2003 Rout, przesadzasz :wink: Arnie, spoko zdjecia, tylko 'troche' za duze :wink: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rout Opublikowano 19 Października 2003 Zgłoś Opublikowano 19 Października 2003 hm... nio fakt , frajerzy sie zdarzaja jak wszedzie:P ja lubie druzyne harleyowcow , tez z usa. btw to tesh moj ulubiony progs , jest jeszcze jeden o budowaniu wozow. nazywa sie 'thunder races' Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rout Opublikowano 19 Października 2003 Zgłoś Opublikowano 19 Października 2003 z czym przesadzam? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 19 Października 2003 Zgłoś Opublikowano 19 Października 2003 Arnie, mailnij ( voytar@o2.pl ) zdjecia to je pomniejsze i dam na moj serwer, bo to co jest teraz to az strach sie bac :> Wyslij tylko 1, 5 i 6 - reszte mam :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
finalcell Opublikowano 19 Października 2003 Zgłoś Opublikowano 19 Października 2003 a ja sie postaram coś takiego zrobić chodzi mi o góre ine powinno byś z http://hovercraftmodels.com/mivaroot/Merch..._on_Water_2.jpg tylko powiedziecie dlaczeog on sie unosi Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...