Skocz do zawartości
Gość

poduszkowiec RC

Rekomendowane odpowiedzi

witam ma pytanko : jakiej dlugosci ma byc poszycie ?? bo jak zrobilem tak kolo 10cm to ustrojstwo polecialo w gore a potem sie przewrocilo :) a jak wywalilem poszycie (bo wiatrak je wciagnal :P ) to nawet to chyba dziala bo zaczyna sie krecic wokol wlasnej osi ale na mala wysokosc sie unosi ... wiec jakie poszycie zrobic ??? krotkie czy jeszcze dluzsze :D

a pozatym mam fajny wentyl - spoko na 24v uniesie jeszcze jeden wentyl:D a pozatym walne mu 3x9v on board i bedzie lajt tylko musze to poszycie skombinowac jak zrobic ... aha i ile wentyl pociagnie na 27v :twisted: jakies 15min bedzie latalo ? :twisted:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

taa wiem ze przesada :D a jeszcze jedno pytanko : jaki ma byc ksztalt poszycia?? tzn ma byc prostopadle do plaszczyzny czy na zewnatrz czy bardziej do srodka? i czemu nikt nie zamiescil jeszcze zdjec :P jak cos to mam konto to mogw na nie wgrac zdjecia !

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

oka sa fotki :)

tu mamy rev1 widok z gory:

[a tu rev1 latajacy

a tu rev2 latajacy (widok z gory)

tu z boku

a tu jak klejilem fartuch

(usunolem obrazki bo duze byly :) )

sorki za rozmiar ale niemam chwilowo zadnych programow graficznych(poza paintem :) )

zaraz zabieram sie za montarz napedu jak zdaze zanim ojcie pojedzie w delegacje to fotki beda

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi