Tonic Opublikowano 14 Marca 2004 Zgłoś Opublikowano 14 Marca 2004 Poduszkowiec początkowo będzie zasilany zasilaczem komputerowym, więc no problemo Zastanawiam się, czy to nie rozerwie na strzępy poduszkę z worka na śmieci.. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 14 Marca 2004 Zgłoś Opublikowano 14 Marca 2004 zawsze mozesz zrobic nowa ;) ewentualnie podwojna btw silnik od odkurzacza nie rozerwal wiec to malutkie terz nie powinno ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tonic Opublikowano 14 Marca 2004 Zgłoś Opublikowano 14 Marca 2004 Ok, spróbuję zebrać kaskę do tego i zobaczę.. Na razie spytałem się sprzedawcy tego silnika 480 o śmigło do niego i czekam na odpowiedź Arnie, a powiedz mi, czemu przestałeś bawić się w poduszkowce? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 14 Marca 2004 Zgłoś Opublikowano 14 Marca 2004 bo bawie sie clapem na konkurs ;) mam pare projektow, ale nichce mi sie psu i wentyli z kompa wywlekac ;) , a ten od odkurzacza strasznie trudno przyczepic bo jak przykleje go tasma to on sie odrywa przy starcie (za szybko sie rozpedza i caly sie obraca na wielkanoc troche $$ wpadnie to zakupie jakas turbinke fajna, narazie mam nie testowana od suszarki ale brak obudowy do niej, wiesz co zaraz cos z niej sklece bo tak sobie stoji na burku sama i tak smutno wyglada ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 15 Marca 2004 Zgłoś Opublikowano 15 Marca 2004 No ja tez mysle o poduszkowcu :> Pod koniec tygodnia w sklepie modelarskim maja byc smigielka :> Na razie sa tylko silniczki (chyba bede brac 400 na 6V). Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tonic Opublikowano 15 Marca 2004 Zgłoś Opublikowano 15 Marca 2004 voytar, a allegro? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 15 Marca 2004 Zgłoś Opublikowano 15 Marca 2004 Z zasady nie kupuje nic uzywanego a tym bardziej, czegos czego nie moge zbadac organoleptycznie. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
radzio_ Opublikowano 15 Marca 2004 Zgłoś Opublikowano 15 Marca 2004 imo taki naped tez byl by dobry ( i w miare tani) http://www.allegro.pl/show_item.php?item=22572545 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tonic Opublikowano 15 Marca 2004 Zgłoś Opublikowano 15 Marca 2004 Silnik żarowy ? Na jakiej zasadzie to działa? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
radzio_ Opublikowano 15 Marca 2004 Zgłoś Opublikowano 15 Marca 2004 Silnik żarowy ? Na jakiej zasadzie to działa?cos a'la diesel.... swieca rozgrzewa cylinder dzieki temu mieszanka sie spala. po pewnym czasie mozna swiece odlaczyc :P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tonic Opublikowano 16 Marca 2004 Zgłoś Opublikowano 16 Marca 2004 :mrgreen: kliknij tutaj Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
radzio_ Opublikowano 16 Marca 2004 Zgłoś Opublikowano 16 Marca 2004 :mrgreen: kliknij tutaj kongratulejszyns :P jak sie wiecej nie pojawisz na forum to bede wiedzial, ze wyfrunoles przez okno :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
radzio_ Opublikowano 16 Marca 2004 Zgłoś Opublikowano 16 Marca 2004 o to tez fajne: http://www.allegro.pl/show_item.php?item=22687427 i to: http://www.allegro.pl/show_item.php?item=22390632 takie male to do poduszkowca idealne :P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bobslej Opublikowano 13 Czerwca 2005 Zgłoś Opublikowano 13 Czerwca 2005 huh, materiał na fartuch to polecam zrobić z starego pontonu/basenu albo w sklepie qpić najtańszy pontonik dla gerberów, pociąć t mamy fartuch Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
n0rbi Opublikowano 13 Czerwca 2005 Zgłoś Opublikowano 13 Czerwca 2005 ales temat odkopal :lol: ale jak juz tu jestesmy - to nie wystarczy przecieta detka rowerowa ? :> Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bobslej Opublikowano 13 Czerwca 2005 Zgłoś Opublikowano 13 Czerwca 2005 ja miałem pod łapą akurat basenik 1m śr. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mkszakal Opublikowano 13 Czerwca 2005 Zgłoś Opublikowano 13 Czerwca 2005 a moze cerata ... ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 15 Czerwca 2005 Zgłoś Opublikowano 15 Czerwca 2005 za grube to z basenu by pasowalo do poduszkowcow pelnowymiarowych (chociaz szybko by sie zurzywalo). ja tymczasowo dalem sobie spokoj ale szukam dalej takiego materialu co sie z niego szyje spinakery(zagiel taki), lub takiego co sie paralotnie robi Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...