tmouse Opublikowano 16 Października 2003 Zgłoś Opublikowano 16 Października 2003 ja tylko chcialem podziekowac za to ze dowiedzialem sie o numerze z tasma teflonowa tutaj :) Nawinieta tasma na mocowanie wiatraka w pompce rzeczywiscie redukuje halas kilkukrotnie, nie wiem dlaczego od razu nie jest on zamocowany na stale :) i wogole to dziekuje forumowiczom za pomoc w kompletacji WC - juz mam zestaw, oczywiscie nie z taka pompka jak tu uzgodnilismy i z innym blokiem (Spider Beta ;) ) jak tylko zmontuje to na komputerze to cos wiecej powiem, na razie chodzi testowo na stole i bulgocze od czasu do czasu aha, dziekuje tez mojej Mamie, rezyserowi i panu.... ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 17 Października 2003 Zgłoś Opublikowano 17 Października 2003 A mozesz powiedziec jaka masz pompke ? Bo w mojej (PFN 1500) jak sie owinie wirnik tak ze turbinka na nim sie nie obraca to pompka nie pracuje poprawnie - ledwo co pompuje i wyglada ze sie meczy. Widac smiegielko musi miec luz, zeby chodzilo w wyznaczonym zakresie. Okleilem tylko troche wirnik, tak ze ciasniej nieco chodzi i nie wali tak na krancach... Jest ciszej. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maciejp Opublikowano 17 Października 2003 Zgłoś Opublikowano 17 Października 2003 Moglbys wkleic linka, gdzie sie dowiedziales o tej tasmie... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 18 Października 2003 Zgłoś Opublikowano 18 Października 2003 Poruszylem ten temat lekko tutaj, wiec prawdopodobnie informacji udzielil robsonik. Ja sie dowiedzialem o tym sposobie tu, ale jak mowie u mnie on cos do konca nie wypalil. :?: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tmouse Opublikowano 18 Października 2003 Zgłoś Opublikowano 18 Października 2003 ja juz szczerze mowiac zapomnialem gdzie dokladnie wyczytalem, ale u mnie pomysl sie sprawdza, jest duzo ciszej, jak (w koncu) wyladuje to pod stolem to bedzie jeszcze ciszej (ylko kurcze obudowy nie moge dla odmiany znalesc - Big-tower nie miesci sie pod biurko a oprocz CodeGen'ow 9011 nie ma czegos wiekszego od "normalnego" midi towera jaki aktualnie posiadam (w normalniej cenie) a w nim nie upchne WC :( Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...