ReDi Opublikowano 16 Października 2003 Zgłoś Opublikowano 16 Października 2003 Jestem w prostej sieci blokowej. Ostatnio podpieła się do nas nowa osoba. Niby wszystko dobrze ustawiłem a otoczenie czasem wykrywa, a czasem nie. Połączenie netu tez jest okropne. Wczytuje strasznie powoli i nie dokońca. Po sieci nie idzie czegokolwiek wyslać. Czego to moze być wina? Karty sieciowej? licze na szybką odpowiedź Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GrOOve Opublikowano 16 Października 2003 Zgłoś Opublikowano 16 Października 2003 wszystkiego 8) musisz podac wiecej szczegołów. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ReDi Opublikowano 16 Października 2003 Zgłoś Opublikowano 16 Października 2003 oki no więc serw jest na win xp, komp z problemami ma win 2k i win xp na obu to samo... odpalam otoczenie sieciowe nikogo nie znajduje... za jakiś czas znowu opalam pokazuje wszystkich z sieci... próbuje do kogoś wejść pokazuje ze nie istnieje taki interes.. odświeżam znowu nie wykrywa kompów... Co do netu to wczytuje tylko strony o bardzo małym rozmiarze np google wczytuje (jak ma wene) odrazu a najwięcej z wp zobaczyłem baner ;] mi się zdaje ze to sieciówka kabel na 100% dobry bo sprawdzany na innych kompach i działa... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kat_666 Opublikowano 17 Października 2003 Zgłoś Opublikowano 17 Października 2003 Sprawdz sieciowke na innym kompie :P Jesli by byla ok to napisz jak masz rozmieszczone huby, switche itp. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hts Opublikowano 18 Października 2003 Zgłoś Opublikowano 18 Października 2003 u mnie taki problem rozwiazalo zainstalowanie vdhcp. Jesli chcesz to napisz a wysle Ci na maila. Zajmuje chyba z 700 kilo :-) Pozdrawiam Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...