Walker3d Opublikowano 16 Października 2003 Zgłoś Opublikowano 16 Października 2003 Witam wszystkich. Szukam jakiegoś darmowego i szybkiego servera www . Nie musi być duży 5 mega wystarczy , ale najważniejsze żeby nie wyświetlały się żadne reklamy . Czy ktoś może coś polecić??? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
2002JSQ Opublikowano 19 Października 2003 Zgłoś Opublikowano 19 Października 2003 A na przyklad Apache dla Win32? http://sunsite.icm.edu.pl/pub/www/apache/d...-x86-no_ssl.msi Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jancio Opublikowano 19 Października 2003 Zgłoś Opublikowano 19 Października 2003 Walker'owi chodzi chybao cos w stylu republiki.pl, albo strony.wp.pl On nie chce stawiac samemu, amoże mi sie tylko wydaje? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
2002JSQ Opublikowano 19 Października 2003 Zgłoś Opublikowano 19 Października 2003 Moze i masz racje... nie doczytalem... Wiec polecilbym free.of.pl Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Walker3d Opublikowano 19 Października 2003 Zgłoś Opublikowano 19 Października 2003 Masz racje Jancio. Chodzi mi o publiczny server. Tylko nie chce żeby mi reklamy wyskakiwały bo to jest strasznie wnerwiające. Aktualnie mam strone na wp.pl i od niedawna zrobili reklamy. Mam też konto na neostrada.pl gdzie nie ma reklam ale strasznie długo się ładuje strona bo server neo robi coś w stylu uwierzytelniania każdego usera i zanim zacznie się coś otwierać to jakieś 20 sec wisi. Dlatego szukam czegoś co by łączyło obie te ciechy -szybki i bez reklam. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...