Skocz do zawartości
ptaku666

Day of Defeat

Rekomendowane odpowiedzi

masz samodzielna gre czy moda do H-L ?

Mod do half life, dokładnie zajmuje 146 mb .

No to masz odpowiedź. Nie masz po prostu najnowszego patcha do HL'a. Taki wlaśnie wyskakuje komunikat, gdy masz inną wersję łatki niż 1.1.1.0, czy jakoś tak.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

no własnie;

zastanawiam się czy warto zainwestować w wersję komercyjną;

pytanie do grających: jak generalnie poziom trudności (czy aby nie irytujący, grafa (HL - wiem)) itp.

żadnych sensownych wątków na temat D.O.D. nie znalazłem - z góry dzięki za info;

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Ja jestem maniakiem CS-ka i grając (tak ze 2 tygodnie non stop) w DOD dostawałem szału :/ Gra jest "do ddup*".

Realizm-owszem-jest, ale grywalności 0 :(

Po za tym gra wydaje się "powolna, nużąca, po prostu nudna" i nie dał bym (ile ona koszuje?) pieniędzy za orginalną grę.

Oczywiście można spróbować, ale ja nie polecam :)

Cs-rulezzZ :P

Pozdro

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

e tam. WOLFENSTEIN ENEMY TERITORY to jest dopiero wypas gierka :) przynajmniej sa jakies zadania (np. wjedz czolgiem do bazy przeciwnikow i rozwal costam) a nie jak w cs powyzynaj wszystko co sie rusza :) sam gralem duzo w cs-a i po kilku dniach znudzilo mnie ciagle podkladanie bomby lub uwalniania zakladnikow.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

istnieja boty do tej gry ? bo kuzynek nie ma neta a chcial se pograc i nie moge znalezc botow moze ktos z Was posiada boty i moglby mi wyslac na maila lub zna jaka stronke ? (prosze o szybkie odpowiedzi)

pozdrawiam

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi