ptaku666 Opublikowano 5 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 5 Lipca 2003 Gdy zaczynam sie łączyc z jakims serwerem internetowym wyskakuje mi cos takiego: "Your .dll [cl_dllsclient.dll] differs from the server`s". Nie wiem co dalej robic, pomocy !!!! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bat Opublikowano 5 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 5 Lipca 2003 Prawdopodognie masz inna wersje niz na serwer, poszukaj najnowszych patchy, zwykle na serwerze sa najnowsze wersje. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ptaku666 Opublikowano 6 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 6 Lipca 2003 Prawdopodognie masz inna wersje niz na serwer, poszukaj najnowszych patchy, zwykle na serwerze sa najnowsze wersje.Ale ja mam najnowszą wersje 3.1 sciągnięta ze strony http://www.dayofdefeat.pl/ . Moze ona jest za nowa ??? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tanaka Opublikowano 6 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 6 Lipca 2003 masz samodzielna gre czy moda do H-L ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ptaku666 Opublikowano 6 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 6 Lipca 2003 masz samodzielna gre czy moda do H-L ?Mod do half life, dokładnie zajmuje 146 mb . Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jankes Opublikowano 7 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 7 Lipca 2003 najnowszy -=Day-of-Defeat=- jest w wersji 1.0 - Mirrory (~177MB) albo 1.0 albo nie pograsz w interku :lol: no chyba ze znajdziesz jeszcze gdzies jakis server z DoD 3.1 Beta PS. a tak na marginesie do DoD wymiata :twisted: w nic innego w interku nie gram :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mareczek Opublikowano 10 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 10 Lipca 2003 masz samodzielna gre czy moda do H-L ?Mod do half life, dokładnie zajmuje 146 mb . No to masz odpowiedź. Nie masz po prostu najnowszego patcha do HL'a. Taki wlaśnie wyskakuje komunikat, gdy masz inną wersję łatki niż 1.1.1.0, czy jakoś tak. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KOMUNA Opublikowano 17 Października 2003 Zgłoś Opublikowano 17 Października 2003 Witam. Mam pytanie, może ktoś zna polskie serwery do gry Day of Defeat?? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KOMUNA Opublikowano 18 Października 2003 Zgłoś Opublikowano 18 Października 2003 Na to wychodzi, że nikt nie zna. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Junior Opublikowano 18 Października 2003 Zgłoś Opublikowano 18 Października 2003 No znam a o co biega :?: :?: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
AsTeX Opublikowano 18 Października 2003 Zgłoś Opublikowano 18 Października 2003 hehe pewnie ktoś chce pograć :) bo inaczej poco o serw by sie pytał :D ale jak znasz to podaj :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kobyszcze Opublikowano 14 Listopada 2003 Zgłoś Opublikowano 14 Listopada 2003 no własnie; zastanawiam się czy warto zainwestować w wersję komercyjną; pytanie do grających: jak generalnie poziom trudności (czy aby nie irytujący, grafa (HL - wiem)) itp. żadnych sensownych wątków na temat D.O.D. nie znalazłem - z góry dzięki za info; Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
clooney Opublikowano 14 Listopada 2003 Zgłoś Opublikowano 14 Listopada 2003 pozycja raczej dla maniaków HL i CS - mnie się nie podobało, z tego gatunku wolę MOH: Spearhead (na przykład). Jeszcze jedno - raczej większy realizm niż w MOH, ale mniejsza grywalność (oczywiście to tylko moje zdanie). Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pr0^^ | LoleX* Opublikowano 16 Listopada 2003 Zgłoś Opublikowano 16 Listopada 2003 Ja jestem maniakiem CS-ka i grając (tak ze 2 tygodnie non stop) w DOD dostawałem szału :/ Gra jest "do ddup*". Realizm-owszem-jest, ale grywalności 0 :( Po za tym gra wydaje się "powolna, nużąca, po prostu nudna" i nie dał bym (ile ona koszuje?) pieniędzy za orginalną grę. Oczywiście można spróbować, ale ja nie polecam :) Cs-rulezzZ :P Pozdro Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
grzesiu Opublikowano 16 Listopada 2003 Zgłoś Opublikowano 16 Listopada 2003 e tam. WOLFENSTEIN ENEMY TERITORY to jest dopiero wypas gierka :) przynajmniej sa jakies zadania (np. wjedz czolgiem do bazy przeciwnikow i rozwal costam) a nie jak w cs powyzynaj wszystko co sie rusza :) sam gralem duzo w cs-a i po kilku dniach znudzilo mnie ciagle podkladanie bomby lub uwalniania zakladnikow. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zeniu Opublikowano 26 Czerwca 2004 Zgłoś Opublikowano 26 Czerwca 2004 istnieja boty do tej gry ? bo kuzynek nie ma neta a chcial se pograc i nie moge znalezc botow moze ktos z Was posiada boty i moglby mi wyslac na maila lub zna jaka stronke ? (prosze o szybkie odpowiedzi) pozdrawiam Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zeniu Opublikowano 26 Czerwca 2004 Zgłoś Opublikowano 26 Czerwca 2004 sa do tego boty ? (prosil bym o linki lub wysylke na maila, z gory THX) pozrdawiam ( dave16@o2.pl ) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
CHECK-IT Opublikowano 26 Czerwca 2004 Zgłoś Opublikowano 26 Czerwca 2004 Jak dla mnie super! CoD i inne sie chowają... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jin* Opublikowano 26 Czerwca 2004 Zgłoś Opublikowano 26 Czerwca 2004 Ja jestem maniakiem CS-ka i grając (tak ze 2 tygodnie non stop) w DOD dostawałem szału :/ Gra jest "do ddup*". Az tak ci sie ta gra nie podoba ze 2 tyg non stop grales? :| Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...