erio Opublikowano 17 Października 2003 Zgłoś Opublikowano 17 Października 2003 Dzis babka na 0800102102 poweiedziala z oprócz sagemów mają też thomsony z eth nie tylkpo usb ... na temat sagemow juz poczytalem wiem ze sagem pujdzie na slackware i na leafbearing - cos ala freesco , pytanie ... wiecie cos na tenat tego thomsona ?? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ParanoiK Opublikowano 17 Października 2003 Zgłoś Opublikowano 17 Października 2003 Jak ma eth to nie powinno być jakichkolwiek problemów. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
erio Opublikowano 17 Października 2003 Zgłoś Opublikowano 17 Października 2003 pO PRIMO ... THOMSON NIE MA ETH ... BABA NIEDOINFORMOWANA BYŁA ... PO DRUGI EWZIOLEM SAGEMA .... WIECEJ LUDZI GO MA , JEST LEPIEJ ROZGRYZIONY, A niczym sie nie r óżni Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ParanoiK Opublikowano 17 Października 2003 Zgłoś Opublikowano 17 Października 2003 Ale może nie krzycz. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość lukk Opublikowano 17 Października 2003 Zgłoś Opublikowano 17 Października 2003 Dzis babka na 0800102102 poweiedziala z oprócz sagemów mają też thomsony z eth nie tylkpo usb ... na temat sagemow juz poczytalem wiem ze sagem pujdzie na slackware i na leafbearing - cos ala freesco , pytanie ... wiecie cos na tenat tego thomsona ?? co to znaczy mozesz mi wyjasnic??? bo mam sagema i nie wiem o co biega...thx Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
noose Opublikowano 17 Października 2003 Zgłoś Opublikowano 17 Października 2003 z tego co wiem, to z thomsonem sa jakies bole pod linuxem :? lukk: to sa dystrybucje linuxa :P slack to wiadomo, a ten drugi to jedno dyskietkowy linux do rozdzielania PPPoE przez USB :P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...