POWER BY AMD Opublikowano 17 Października 2003 Zgłoś Opublikowano 17 Października 2003 Mam pożądnego gf4 ti4200 i wycisnełem z niego tylko 336/685 wiec pora sie <span style='color: red;'>ORT: wziąść</span> za zmiane chłodzenia zaczne od pamięci bo znalazłem akurat fajne radiatorki co o nich myslicie http://www.sirius.pl/product.php?action=in...o&id=7284&sid=1 No właśnie tylko nie wiem ile tam jest sztuk 4 czy 8 bo ten podpis pod nimi jest beznadziejny A może ktoś już je ma to niech sie podzieli spostrzeżeniami Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
POWER BY AMD Opublikowano 17 Października 2003 Zgłoś Opublikowano 17 Października 2003 kurcze troche sie pomyliłem powinienem to dac na chłodzenie :( Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
s-z-a-k-a-l Opublikowano 17 Października 2003 Zgłoś Opublikowano 17 Października 2003 Standardowo powinny być pakowane po 8sztuk - przynajminiej CoolerMaster pakuje takowe własnie po 8sztuk - cena okolo 40zł. (za komplet oczywiscie) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dimek Opublikowano 17 Października 2003 Zgłoś Opublikowano 17 Października 2003 Ten opis serio jest dziwny: Materiał: Miedź W zestawie: 8 wentylatorów z przewodzącymi ciepło padami mocującymi Wymiary: 10 x 29 x 25 mm (szerokość x długość x wysokość) :8 Ozzoochozzi ? Czyli oprocz radiatorkow dostajemy jeszcze 8 wentylatorkow (po 1 na kazdy radiator) i pada, zeby od razu podkrecac karte i pograc w cos fajnego ;-) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
POWER BY AMD Opublikowano 17 Października 2003 Zgłoś Opublikowano 17 Października 2003 Ten opis serio jest dziwny: W zestawie: 8 wentylatorów z przewodzącymi ciepło padami mocującymi :8 Ozzoochozzi ? Czyli oprocz radiatorkow dostajemy jeszcze 8 wentylatorkow (po 1 na kazdy radiator) i pada, zeby od razu podkrecac karte i pograc w cos fajnego ;-) no własnie o to chodzi ile ich tam jest jakie wentuylatorki coś tam ostro namieszali ja 55 za 8 to biore jak 55 za 4 to niech sie bujają Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Hipo Opublikowano 17 Października 2003 Zgłoś Opublikowano 17 Października 2003 Chyba się kolesie poprostu pomylili i powinno być 8 radiatorów a nie wientylatorów, na fotce jest 8 szt. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
POWER BY AMD Opublikowano 17 Października 2003 Zgłoś Opublikowano 17 Października 2003 no jeszcze sie dowiem i chyba zamawiam. Co o nich myslicie są jakieś wydajniejsze ?? lepiej te czy pociąć jakiś nowy miedziany radiator to bede miał jeszcze jakiś wentyl i to pewnie w podobnej cenie Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GenghisKhan Opublikowano 17 Października 2003 Zgłoś Opublikowano 17 Października 2003 nie lepiej sklecic WB na pamiatki i na gpu? - w zimie mozna byc rekordy, v-moda i 380/750 murowane:) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Niemiec Opublikowano 17 Października 2003 Zgłoś Opublikowano 17 Października 2003 a moze wezmiesz te OCZ w kztalcie piuropusza zalmana?? dostepne sa w proline. poza tym b3ton sprzedaje radiatory z danger dena, a przynajmniej sprzedawal :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szczur Opublikowano 17 Października 2003 Zgłoś Opublikowano 17 Października 2003 :arrow: Niemiec jak dla mbie to te maja większą powierzchnie odprowadzania ciepła niż OCZ, te OCZ-a są tylko rozłożone co moze przeszkadzać w zamontowaniu. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zenfist Opublikowano 17 Października 2003 Zgłoś Opublikowano 17 Października 2003 OCZ nie są rozłożone - dostajesz je złożone rozkładasz tak, jak Ci się podoba ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
muzycom Opublikowano 17 Października 2003 Zgłoś Opublikowano 17 Października 2003 No fakt, tylko akutar ocz sprzedaje po 4 :( Ja tez sobie takie sprawie bo w porównaniu z CM to wyglądają na dużo bardziej wydajne a różnica tylko 10 zł Myślę, że jest ich tam 8 :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
POWER BY AMD Opublikowano 17 Października 2003 Zgłoś Opublikowano 17 Października 2003 mi też wydaje sie że te są najwydajniejsze tylko strace gwarancje jak je przykleje?? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
muzycom Opublikowano 17 Października 2003 Zgłoś Opublikowano 17 Października 2003 na 99 procent beda obdażone taśma termoprzewodzącą jak nie to kupisz takową u Rosia... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Makonar Opublikowano 18 Października 2003 Zgłoś Opublikowano 18 Października 2003 Wyglądają całkiem nieźle... .tylko sie zastanawiam czy to są pojedyncze kawałki miedzi? Czy może łączone ? Szkoda, że dopiero teraz zauważyłem, bo jak za komplecik 8 radiatorów, to całkiem ciekawa oferta... w porównania do tych maluchów od CoolerMastera czy tych potwornie drogich wynalazków od OCZ... wymiary w porządku... A ja właśnei pociąłem zdobyczny (z forum) radiator Slot 1 na komplet 6 radiatorów: 4x 29x21x21 ( dług x szer x wys ) 2x 45x21x21 ( dług x szer x wys ) pójdą na mojego GF'a... Teraz tylko przydałoby sie wykombinować cosik na spód karty, bo po przeciwnej stronie chipsetu w tym małym pustym kwadracie bardzo sie grzeje... Czy ktoś próbował umieścić tam jakiś radiator? Czy takie rozwiązanie coś moze dac, czy raczej nie warto? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
muzycom Opublikowano 18 Października 2003 Zgłoś Opublikowano 18 Października 2003 Zobacz gdzies w necie zdjęcia Herculesa np: 9700 albo 9700 pro. Niesądze żeby to była sztuka dla sztuki. Ja mam tam zamontowany czujnik i w tej chwili jest 34 stopnie :) a jak odpalę grę będzie 37 :( Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
un_ix Opublikowano 18 Października 2003 Zgłoś Opublikowano 18 Października 2003 :arrow: poprawili juz opis w Sirius'ie. tylko wroci z serwisu do mnie moj Radeon 9100, a napewno zaplikuje sobie radiatorki Revoltec'a [CU]. mam nadzieje, ze nie odpadna pod wplywem ciezaru. bede kleil na tasme termo. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
millor Opublikowano 18 Października 2003 Zgłoś Opublikowano 18 Października 2003 a nie uważacie żeby dawać radiatorki to trzeba podnieś najpier vmem na pamięciach bo tak to same w sobie radiatory nie wiele daja Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lukas20 Opublikowano 18 Października 2003 Zgłoś Opublikowano 18 Października 2003 daja, daja Zalezy od karty (jak bardzo sie podkreca). Im lepiej bedziesz chlodzil pamieci tym mniej artefaktow. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
POWER BY AMD Opublikowano 18 Października 2003 Zgłoś Opublikowano 18 Października 2003 Wyglądają całkiem nieźle... .tylko sie zastanawiam czy to są pojedyncze kawałki miedzi? Czy może łączone ? Szkoda, że dopiero teraz zauważyłem, bo jak za komplecik 8 radiatorów, to całkiem ciekawa oferta... w porównania do tych maluchów od CoolerMastera czy tych potwornie drogich wynalazków od OCZ... wymiary w porządku... A ja właśnei pociąłem zdobyczny (z forum) radiator Slot 1 na komplet 6 radiatorów: 4x 29x21x21 ( dług x szer x wys ) 2x 45x21x21 ( dług x szer x wys ) pójdą na mojego GF'a... Teraz tylko przydałoby sie wykombinować cosik na spód karty, bo po przeciwnej stronie chipsetu w tym małym pustym kwadracie bardzo sie grzeje... Czy ktoś próbował umieścić tam jakiś radiator? Czy takie rozwiązanie coś moze dac, czy raczej nie warto? Widze że masz podąbną karte może sie ze mną zmiezysz w 3dm bo nie mam po co wyniku zyłować a takto jak by ktoś ze mna powalczył o punkciki to bym miał wiekszą motywacje a treraz jszcze te radiatorki to możesz poszaleć ja mam 15745m jak masz więcej to zapraszam http://forum.purepc.pl/viewtopic.php?t=47149&start=30 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Makonar Opublikowano 18 Października 2003 Zgłoś Opublikowano 18 Października 2003 Hehe... może i karty mamy podobne, ale konfig to juz inna sprawa... tutaj raczej mnie deklasujesz... i to o sporo. Moja karta póki co niepodkręcona... czekam na taśme i czekam na nowy coolerek na chipset grafy, bo zmieniam standardowy. Jak juz dojdzie to pokręce, ale super wyników to ja tam nie oczekuje. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
POWER BY AMD Opublikowano 18 Października 2003 Zgłoś Opublikowano 18 Października 2003 no kurcze nikt nie chce ze mną sie pobawić w 3dmarka ja bym chetnie pokonkurował z posiadaczami mocniejszych sprzetów niech to bedzie kto kolwiek nie ważne czy ma radka 9500,9600,9700 ale nikt nie chce ja nie wiem co jest z tymi wszysktkimi ludzmi nie mówcie żę na tych radkach nie mają po 16k Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
berkut Opublikowano 18 Października 2003 Zgłoś Opublikowano 18 Października 2003 pobaw sie z moim fx'em 5800 -> 19600 ptk ^^ niestety nie mam uploadowengo na orb na public ale mam zrzut ekranu (z 19200 napewno, 19600 musze poszukac) jakbys nie wierzyl Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dr.Frost Opublikowano 18 Października 2003 Zgłoś Opublikowano 18 Października 2003 no kurcze nikt nie chce ze mną sie pobawić w 3dmarka ja bym chetnie pokonkurował z posiadaczami mocniejszych sprzetów niech to bedzie kto kolwiek nie ważne czy ma radka 9500,9600,9700 ale nikt nie chce ja nie wiem co jest z tymi wszysktkimi ludzmi nie mówcie żę na tych radkach nie mają po 16kNo chętnie bym sie pobawił w 3 D marka z tobą ale nie mam ani swojego proca ani pamiątek. Ale ostatni wynik jak testowałem karte kumplowi to było 11900 +-50pkt na procu 11*166= 1833,3(3) i karcie kompletnie nie kręconej. A karta to właśnie MSI 4200 bez agp 8x kompletnie nic nie kręcone. Ustaw sobie taki zegar i posc defaul;t zobaczymy kto lepiej zoptymalizował drivery. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
POWER BY AMD Opublikowano 18 Października 2003 Zgłoś Opublikowano 18 Października 2003 pobaw sie z moim fx'em 5800 -> 19600 ptk ^^ niestety nie mam uploadowengo na orb na public ale mam zrzut ekranu (z 19200 napewno, 19600 musze poszukac) jakbys nie wierzyl Chodzi mi o jakiegoś rozsądnego konkuręta nie jest odkryciem to że ktoś kto ma karte za 2 tyski bedzie miał wiecej w 3dm niż koleś który ma karte za 4stówki ale kto wie może juz nie długo jak anka odpale na 6ghz a gfa na 400/800 (daj bóg) to bardzo chętnie sie z tobą pościgam no jeszcze ja by fsb 300 poszło na tym abicie to też bym sie nie obtraził Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
EZ_lo Opublikowano 18 Października 2003 Zgłoś Opublikowano 18 Października 2003 a w temacie radiatorkow na pamieci - ktos lubi GHETTO STYLE? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tmouse Opublikowano 19 Października 2003 Zgłoś Opublikowano 19 Października 2003 Ghetto - dla mnie zajebioza, takie radiatorki moglbym miec :) ciekawe czy ktores nasze grosze sa miedziane... :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
POWER BY AMD Opublikowano 19 Października 2003 Zgłoś Opublikowano 19 Października 2003 wydajność przede wszystkim normalnie chyba sie z kumplami dogadam i wezme ze 3 zestawy tych radiatorków Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
POWER BY AMD Opublikowano 19 Października 2003 Zgłoś Opublikowano 19 Października 2003 Na gpu to chyba zapodam eliminator OCZ tylko jak by go przytwierdzć śóbki, kołki, klej, coś innego?? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Niemiec Opublikowano 19 Października 2003 Zgłoś Opublikowano 19 Października 2003 proponuje srobki, zeby nie odpadla razem z gpu :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...