kamilp Opublikowano 17 Października 2003 Zgłoś Opublikowano 17 Października 2003 AXDA2500DKV4D czy AQZEA 0333RPMW wydaje mi sie że twn aqzea jest lepszy ale czy to ten słynny co spokojnie chodził na 2400 na air cooling z góry dziekuj e kamilp Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mechl!n Opublikowano 17 Października 2003 Zgłoś Opublikowano 17 Października 2003 Heh- podałeś oznaczenie JEDNEGO proca- dokładnie: pierwszą i drugą linię oznaczenia. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kamilp Opublikowano 18 Października 2003 Zgłoś Opublikowano 18 Października 2003 tylkotyle mam oznaczeń Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SuChyY Opublikowano 18 Października 2003 Zgłoś Opublikowano 18 Października 2003 LOL wez byle ktory... to ten sam ;] Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
AsTeX Opublikowano 18 Października 2003 Zgłoś Opublikowano 18 Października 2003 LOL wez byle ktory... to ten sam ;]no własnie :) ale ja tyż myśle że ten pierwszy jest lepszy :lol: :D brawo dla tego pana :P Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
xenik Opublikowano 19 Października 2003 Zgłoś Opublikowano 19 Października 2003 z tego co wiem to pierwszy jest lepszy ale nie sugeruj sie moim zdaniem wybierz ten który uwarzasz za lepszy Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Younior Opublikowano 19 Października 2003 Zgłoś Opublikowano 19 Października 2003 wez oba - lol :D Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wojtt Opublikowano 19 Października 2003 Zgłoś Opublikowano 19 Października 2003 wez oba i daj mi jednego :P Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...